ÎNGROPAT DE VIU într-un cimitir din vestul ţării! O jurnalistă a alertat autorităţile

ÎNGROPAT DE VIU într-un cimitir din vestul ţării! O jurnalistă a alertat autorităţile

Întâmplare halucinantă într-o localitate din vestul ţării: Un câine a fost îngropat de viu într-un cavou, fiind salvat de o jurnalistă care a apelat la ajutorul pompierilor.

Melania Cincea, o jurnalistă din Timişoara, a povestit întreaga întâmplare pe Facebook:

„Într-un cavou din cimitirul Mărășești, din Sânnicolau Mare, a fost îngropat de viu un câine. L-am auzit în seara aceasta. Când am sunat administratorul cimitirului, care este și gropar, mi-a spus senin că știe, că el l-a îngropat acum două-trei zile, pentru că nu a putut scoate animalul din groapă…

Am sunat la 112 la ora 19, pentru a solicita ajutor de urgență de la Pompieri. Am fost pasată de la dispecerat la Pompierii naționali, de acolo – la Poliția națională, de unde mi s-a spus să depun plângere că vor cerceta… Și dacă vreau, să anunț Jandarmeria… Mi-au mai spus că voi fi sunată când se va decide cine va interveni în situația asta. Nu m-a sunat nimeni, până acum.

Văzând că nu se rezolvă nimic prin 112, am făcut plângere direct la Pompierii din Sânnicolau, care au înregistrat plângerea și m-au anunțat că se caută procedura legală de a interveni de urgență. Și au găsit-o.

Update: Câinele a fost salvat. Pompierii din Sânnicolau au intervenit foarte prompt. În vreo 15 – 20 de minute de la apelul meu.”

De remarcat, că groparul ar putea fi cercetat de poliţişti pentru cruzime faţă de animale.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. FELICITARI PENTRU INTERVENTIE

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.