Investiţie a administraţiei locale la şcoala primară din Pâncota: A fost inaugurat un nou corp de clădire (FOTO)

Investiţie a administraţiei locale la şcoala primară din Pâncota: A fost inaugurat un nou corp de clădire (FOTO)

La Pâncota a avut loc, joi, inaugurarea corpului auxiliar al clădirii şcolii primare din localitate, aparţinând Liceului Teoretic.

La eveniment au participat primarul oraşului Dan Pocrişer, prefectul Florentia Horgea, deputatul Florin Tripa, inspectorul şcolar general Anca Stoenescu, conducerea şcolii, un sobor de preoţi şi oficialităţi locale.

Panglica inaugurală a fost tăiată de primar, prefect, deputat şi inspectorul şcolar general.

„Le dorim copiilor de clasa pregătitoare, care de luni vor începe cursurile în aceste clase moderne, mult succes şi spor la învăţătură!”, a declarat primarul Dan Pocrişer.

„Consider că investiția în educație este necesară și benefică pentru copiii noștri iar pe aceasta cale îl felicit pe domnul primar pentru importanţa pe care o acordă educație”, a  declarat inspectorul şcolar general Anca Stoenescu.

„O comunitate locală echilibrată nu se poate dezvolta fără o investiție în potențialul său de formare intelectuală. Îi adresez felicitări primarului Dan Pocrișer pentru că a găsit resurse de finanțare din fondurile administrației locale și a realizat această invesțitie într-un timp record”, a declarat, la rândul său, deputatul Florin Tripa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.