Invitați de la mai multe universități la simpozionul studenţilor de la UAV

Invitați de la mai multe universități la simpozionul studenţilor de la UAV

În Complexul M al Universităţii „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad a avut loc, vineri, simpozionul studenţesc „Cultură, Educaţie, Societate” organizat de Facultatea de Ştiinţe Umaniste şi Sociale din cadrul. „În fiecare an facultatea noastră organizează acest eveniment finanţat de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Anul acesta am avut invitaţi de la universităţi din Oradea, Iaşi, şi Bucureşti”, a precizat conf. univ. dr. Otilia Huţiu, decanul Facultăţii.

Lucrările simpozionului au fost organizate pe patru secţiuni: Lingvistică şi literatură, Administraţie publică, Teologie şi Comunicare şi studii culturale şi au început vineri. Au fost prezenţi, în calitate de invitaţi, prof. univ. dr. Ana Elena Iancu (Universitatea „Agora” din Oradea), conf. univ. dr. Emanuela Ilie (Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi), dr. Cristian Romocea, Senior Bible Advocate and Head of IBAC, Bible Society (BFBS) şi conf. univ. dr. Marcel Macelaru (Institutul Teologic Penticostal Bucureşti).

simpozion studenti UAV

„Este o bucurie pentru noi să fim aici, la Arad. E un bun prilej pentru a ne revedea prietenii, pentru a promova valorile culturii ieşene”, a declarat conf. univ. dr. Emanuela Ilie de la Iaşi. Pentru cele patru studente care au însoţit-o, Simona Zaharia, Diana Blaga, Dana Schipor şi Dana Cătălina Stroescu, experienţa de la UAV a creat oportunitatea de a-i prezenta, în cadrul simpozionului, pe scriitorii ieşeni contemporani dar şi de a socializa cu studenţii arădeni implicaţi în acest simpozion.

profesori invitati simpozion studenti UAV

„Salutăm prezenţa invitaţilor de la universităţi din ţară, a studenţilor care i-au însoţit şi ne bucurăm că simpozionul organizat la UAV se bucură de succes şi creşte de la an la an ca valoare”, a punctat şi prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.