Ioan Radu Mărginean, candidatul ALDE la Primăria Nădlac, vrea mai multe locuri de muncă în oraş

Ioan Radu Mărginean, candidatul ALDE la Primăria Nădlac, vrea mai multe locuri de muncă în oraş

Organizația ALDE Nădlac și-a anunțat candidatul la funcția de primar al orașului, în 2016, în persoana lui Ioan Radu Mărginean, copreședinte al organizației locale.

Acesta are vârsta de 44 de ani și este căsătorit. A absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara și Facultatea de Știinte Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad, având și un Master în Management și Finanțare în Administrația Publică în cadrul Universității „Aurel Vlaicu”. Vorbește cursiv limba germană și limba engleză.

Din punct de vedere profesional, Ioan Radu Mărginean și-a desfășurat activitatea ca inspector fitosanitar în cadrul Inspectoratului de Carantină Fitosanitară Vamală, consilier superior în cadrul Direcției Agricole Arad, șef al Poliției Comunitare din cadrul Primăriei orașului Nădlac, manager transport și, în prezent, contabil.

La alegerile locale din 2012 a candidat independent la funcția de primar și a obținut locul 3 dintr-un număr de 8 candidați pentru această funcție.

Deși nu este consilier local, participă la ședințele de consiliu, în calitate de reprezentant al cetățenilor, pentru a putea fi informat și a transmite mai departe către cetățeni informațiile importante legate de administrarea orașului.

Ioan Radu Mărginean atrage atenţia că una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă orașul Nădlac este lipsa locurilor de muncă. Datorită acestei probleme numărul locuitorilor orașului Nădlac a scăzut foarte mult și scade în continuare devenind un fenomen care dacă continuă va fi tot mai greu de rezolvat.

Odată cu deschiderea autostăzii Nădlac – Arad majoritatea autocamioanelor și a autoturismelor tranzitează tot mai puţin orașul Nădlac, fapt ce va duce la pierderea multor locuri de muncă.

Ioan Radu Mărginean dorește să candideze pentru funcția de primar având ca obiectiv principal rezolvarea acestei probleme prin atragerea investitorilor care să vină in sprijinul locuitorilor orașului, care nu au un loc de muncă, pentru cei care fac naveta și pentru cei care au migrat în alte țări dar ar fi interesați să se întoarcă înapoi acasă.

Candidatul ALDE, alături de Răzvan Florin Păladie co-președinte al filialei din Nădlac, vine cu o imagine nouă, cu o echipă nouă, formată din mulți tineri bine pregătiți, care au o viziune democratică. Această echipă nouă își dorește o schimbare în ceea ce privește administrarea orașului, schimbare care să aibă un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor din Nădlac.

  1. Cum naiba aveti incredere in acest individ care a lucrat la actualul primar pdl???

    Raspunde
  2. Nelu Marginean…trădătorul de liberalii…

    Raspunde
    • Marginean a plecat din PNL pentru ca actualul primar candideaza din partea PNL. Asa ca nu a tradat partidul ci a ramas fara sansa de a candida din partea PNL, sansa pierduta in urma fuziunii dintre PNL si PDL. Candideaza tot de la liberali, ALDE este tot un partid liberal.

      Raspunde
    • sa mai gasit un multitradator care se uita in curtea altuia . vezi pe unde te-ai plimbat pana acum si apoi fa comentari despre altii.

      Raspunde
  3. Avand in vedere potentialul Nadlacului si unde se afla, consider ca schimbarea e bine venita.
    Avand in vedere ca ne-am facut obicei sa ne plangem si sa nu facem nimic in privinta problemelor,va doresc multa rabdare si succes.

    Raspunde
  4. fiecare cu sansa lui….

    Raspunde
  5. Asta nu e marele independent ? a candidat ca independent. Acum, de fapt nu e independent… e pnl-ist. In 2014 incerca sa ma convinga sa votez cu Johannis…..nu a reusit. Cred ca e oportunist, acum e la ALDE, orice sa fie numai sa-i fie bine. nu ma convinge sa-l votez. Participa la sedinte din partea cetatenilor? cine l-a mandatat ? ce rezultate are prezenta lui la sedinte ? Aveti grija…. va frigeti

    Raspunde
  6. Pe langa ca ii aduceti domnului Marginean niste acuze total nefondate si in totala necunostinta de cauza, nici macar nu aveti demnitatea sa va semnati comentarile. Daca sunteti asa de convinsi ca cele spuse de dumneavoastra (@, Anonim, citizenkane) atunci de ce va ascundeti?
    PS: sunt membru al ALDE Nadlac si tin neaparat sa imi apar colegul, deoarece sunt convins ca va fi un primar bun si tocmai de aceea apar unele comentarii josnice, el reprezentand o amenintare reala pentru contracandidati.

    Raspunde
  7. Albule, esti disperat rau. Avemvoie sa ne spunem parerrea ? voi sunteti ca si comunistii : cine nu e cu noi e impotriva. ma doare in fund de toti candidatii. Nu mai locuiesc la Nadlac, mi se rupe cine iese primar. Am citit un articol, scriu o parere… dar la mintea ta.. Ce acuze ?demonteaza-le daca esti tare

    Raspunde
  8. Iar te agiti Albule ca si cu Iohanis,mati prostit sal votez si defapt e un mort…

    Raspunde
  9. Bravo nelutu. Jos cu ei

    Raspunde
  10. Domnule „Citizenkane”, desi nu mai locuiti in Nadlac, din pacate, mi se pare foarte suspect ca sunteti asa interesat de politica locala. Daca ati plecat din orasul Nadlac, din pacate, ati plecat din cauza actualei conduceri, care nu v-a oferit un loc de munca, lucru pe care doreste sa il combata domnul Marginean, deci nu inteleg de ce ma numiti „disperat”. Promit ca o sa va demonstrez de ce sunt in stare, alaturi de echipa din care fac parte, lucru care altii nu au fost in stare.
    Referitor la domnul „Valentin”: Daca nu te agiti (te zbati), nu obti nimic in viata!
    Va doresc o seara placuta!

    Raspunde
    • Bai iară umblați cu minciuna nu mai mințiți lumea mai nu mai e de unde fura și vreți sa ajungeți la conducerea locala ca sa frații. cine crede cu locurile de munca eu nu cred. au mai fost promisiunii pentru un blid de tocana oamenii au pus stampila. Mărginean e om cinstit din salarul de la vama și făcut casa bai nu fiți copii. credeți ca Ciceac în atâția ani nu a încercat sa atragă investititoriii? eu nu cred. Și Mărginean o sa dreagă și o sa facă pana va fiii votat ca fiecare vorba aia. Își trage focul la oala lui. numa bine Nadlacanilor.

      Raspunde
      • Jordan – daca dumneavoastra nu mai credeti ca se pot face locuri de munca la Nadlac cum explicati faptul ca se fac locuri de munca la Seitin, Pereg precum si alte localitati din judetul Arad. Cum va explicati ca Nadlacul are peste 400 de navetisti si alte cateva sute de oameni care lucreaza peste hotare tocmai din lipsa locurilor de munca? Nu credeti ca acestia si-ar fi dorit sa lucreze la ei acasa? Daca nu se va ocupa cineva cat mai repede de locurile de munca populatia orasului Nadlac se va reduce la jumatate. Va doriti acest lucru? Sau nu va intereseaza ci doar criticati fara sa veniti cu argumente clare sau cu alte variante. E foarte usor sa critici pe cineva sub un nume fals si sa nu faci nimic. Daca cineva doreste sa faca ceva de ce sa nu-l lasam? Pana la urma nu noi cei care postam comentarii vom hotara cine va fi primar ci majoritatea cetatenilor. Daca in aproape 12 ani de mandat nu s-a rezolvat problema locurilor de munca trebuie sa mergem mai departe cu aceiasi conducere? De ce nu veniti cu o propunere clara de primar ca sa putem comenta si pe marginea acestui subiect? Asa comentam ca nu ne place un om dar nici alte propuneri nu avem. Sau avem dar nu avem curajul se le exprimam ?
        Referitor la casa lui Marginean putem sa va spunem ca a locuit in aceea casa de cand s-a nascut si doar a renovat-o, nu a facut-o cum sustineti dumneavoastra. Sau era un bun gospodar daca o lasa sa se deterioreze? Daca va place sa comentati este ok si e dreputul fiecarui cetatean sa-si exprime parerea dar faceti-o decent si cu argumente clare si repet va rog sa veniti cu varianta de primar pe care o propuneti dumneavoastra. Iar daca nu aveti varianta degeaba mai comentam. De aceea nu se face nimic in Nadlac deoarece lumea se implica tot mai greu in politica locala fie ca le este lehamite de ceea ce se intampla fie ca nu li se permite sa ajunga in conducerea unui partid si atunci mergem mai departe cu oamenii care sunt in prezent la conducere. Oare daca un om mai are energia si ambitia de a schimba ceva trebuie sa-l impiedicam doar asa de dragul comentariilor? Ar trebui sa ne bucuram cand cineva mai vrea sa faca ceva chiar doar daca incearca si poate nu va reusi. Nimeni nu spune ca nu va fi greu sa facem locuri de munca dar cu siguranta nu este imposibil. Unde este dorinta exista si o rezolvare dar daca nu se doreste acest lucru e normal ca nu vine nici rezolvarea.
        In prezent avem trei candidati despre care stim ca si-au exprimat dorinta da a candida.
        Dl.Ciceac a fost comisionar vamal , dl.Onea a fost vames si dl.Marginean fost inspector fitosanitar. Deocamdata stim doar de cei trei. Oare a cui este vina ca doar oameni care au lucrat in vama vor sa candideze? Competitia este deschisa. Oricine are dreptul sa candideze dar daca nu avem alti oameni ce facem ii eliminam pe toti cei care au lucrat in vama? Atunci cine va mai candida?

        Raspunde
  11. Cum ma inscriu si eu in partid

    Raspunde
  12. Sunati-ma la numarul de telefon 0741 652 296, sau cautati-ma pe facebook Cosmin Albu si va voi oferi suportul necesar. O seara placuta!

    Raspunde
  13. de ce a plecat din PNL??????
    de frica sondajului cu privire la desemnarea candidatului la primaria orasului nadlac ?

    Raspunde
    • Toții spagarii de la vama candidează de primar dc nu au candidat atuncii când era vama ??? aaaa atunci se făcea grosu. acolo. Și acum încearcă și eii pe la primarie singura șansă unde se mai poate face o șmecherie. un ban cinstit Cum zic eiii.

      Raspunde
      • Oricata propaganda vrea sa faca Tocila cu tine si cu toti analfabeti pe care ia introdus in partid ca sa fie la numar acolo,nu ca ar avea vreunu treaba cu politica,primar in Nadlac nu va fi,asa ca puteti face cata campanie de denigrare vreti cum ati facut si la alegerile trecute cand ati pus pliante batjocoritoare la adresa domnilor Ciceac si Porubsky. Asa stiti sa faceti politica voi cu Tocila in frunte… analfabetilor

        Raspunde
        • Bai voi ăstia cu școala care credeți ca ați pus coada la pruna nu vedeți cât de deștepții suntetii de va creste prostia pe zi ce trece. eu lam susținut pe tocila bogdan pt ca este un bun prieten. politica pe mine nu mă interesează sunt destui oamenii pt ca sa facă politica. măcar de ar face politica corecta fără furturi minciunii…etc.

          Raspunde
          • Daca nu te intereseaza politica,nu mai comenta aiurea si veziti de vigniete

          • Vreți sa va spun ce va interesează pe voi ăstia cu politica în stomac va interesează sa iasă mărginean și ăstia care suntetii lingăi așa zișii susținătorii de partid poate prindeți un post și voi prin primarie sa mance și stomacul vostru ceva. spuneți voi mai oamenii ca eu nu am dreptate? ăstia în frunte cu mărginean umbla și ei doară doară ajunge la borcan cu miere. :))))

        • Analfabet sa îi spui la mata așa exemplu dați Nadlacanilor vreți sa va voteze apoi dai naibii de analfabeții voi credeți ca ăsta e politica ce faceți voi și plus dacă ai singe. în vena puneți numele cine ești . nu te ascunde sub o porecla….. ești varza vere.

          Raspunde
    • Marginean nu aplecat din PNL de frica sondajelor.
      El a plecat deoarece la nivel national s-a stabilit ca au dreptul sa candideze primarii care sunt in functie si doar unde partidul nu are primari in functie, acolo se vor face sondaje.
      Daca ar mai fi ramas la PNL posibilitatea de a candida din partea altui partid nu ar mai fi existat deoarece toate partidele si-au stabilit deja candidatul de primar chiar daca nu l-au anuntat inca. Iar in ceea ce priveste sondajele la nivel local, acestea de cele mai multe ori sunt irelevante deoarece pot fi foarte usor manipulate in interesul celui care plateste sondajele.
      Rezultatul clar si dorinta cetatenilor se va vedea dupa alegeri. Succes tuturor celor care doresc sa candideze.

      P.S. Mai jos linkul in care Dl.Blaga declara lista candidatilor PNL

      http://www.cotidianul.ro/blaga-pnl-discuta-lista-candidatilor-inscrisi-in-cursa-interna-pentru-alegerile-locale-din-2016-265728/

      Raspunde
  14. Pana ne mâncăm noi intre noi ca Nadlacani, putem sa ne b….. în el oraș 🙂

    Raspunde
  15. Succes in lupta cu lupii batrani. Vad ca te ataca din primele minute. Daca te bagi la primarie dupa ce gauri lasa Ciceac trebuie sa ai mare curaj! Nu te cobora sa le raspunzi, sunt niste perversi.

    Raspunde
  16. Crezi ca ai sanse cu cei din vechiul PDL? Astia is organizati ca ceasu elvetian… plus ca stiu ce pierd daca le iei locul, se vor bate pana la ultima picatura de sange iar resursele lor sunt uriase. E clar daca candidai independent nu aveai nici o sansa. Asta e legea la noi.Multa rabdare si succes!

    Raspunde
  17. succes domnule Marginean.pdlistii vopsiti la groapa de gunoi a istoriei.

    Raspunde
  18. Bine ca mai vedem si noi un tanar la candidati. Astia batrani is tare ramoliti deja. Succes, da-l jos pe babaciune. La clubul pensionarilor cu tine. Ai doua in Nadlac „domnule primar”.

    Raspunde
  19. Multa bafta, sa vina schimbarea, simt eu ca se mai pot schimba multe in oraselul nostru drag. Succes

    Raspunde
  20. ehipa lu mărginean numa oamenii intelectualii și foarte foarte corecți ăstia schimba și cursul muresului dacă se pun bine….. :)))))

    Raspunde
    • Atatea filme iti dai Jordane,dar macar de ar fi ceva de capul tau

      Raspunde
      • Adia so tu ești cu eii ??? din partea mea sa fi nu mă interesează dar bine nu va fiii eu oricum nu mai locuiesc în nadlac așa ca votații pe cine credeți ca va fii demn de conducere …. voi suntetii viitorul. asa. Cum credeți voi eu nu. Am drept la opinie dar va spun ca acest partid și acest om nu va face nici o schimbare care zice el .La nadlac ni avetii viitor deacum în 5 anii poate peste 5 anii se va ivii. ceva. mult noroc ce sa va transmit.

        Raspunde
      • Adina. eu știu ca adevărul uneori doare dar asta. e viata eu nu am dat în cap la nimenii doar miam spus părerea cine vrea sa mă asculte cine nu sa facă Cum dorește dar acest individ nu va schimba nimic . Va schimba doar angajați din primărie vor intra dea i lui și atât va fii schimbarea. cine nu mă crede sa fie sănătos eu nu am nimic de pierdut orcine ar ieși primar. eu tot eu voi rămâne fără frica și cu credință în Dumnezeu.

        Raspunde
  21. Da eu cred că domnul margineanu.ar fi ideal pentru oraşul nostru. Şi de aceia al vom susţine .

    Raspunde
  22. multi isi doresc multe dar prea putine se indeplinesc si in legatura cu locurile de munca nu cred ca se va intampla vreodata ca in Nadlac sa fie asa ceva toata lumea o sa lucreze la Tropical si la Oana ca in rest toti o sa plece. Singuri care o sa ramana in Nadlac o sa fie batranii care au pensii. Unde vor sa faca locuri de munca? Aveti zona industriala? Degeaba candideaza la primarie oameni OK daca pe langa ei au labagii care vor sa isi faca vile si masini. Parerea mea ii ca sa nu mai minta ca vor marea si sarea ca asta nu se va intampla.

    Raspunde
  23. Degeaba veniti cu vorbe ca la pereg si seitin se fac, pana nu lucreaza nimeni nu se stie nimic sigur. De exemplu si la nadlac se face campusu, se face :)))))
    Vai de voi, locuri de munca, buna gluma si oricum daca ar fi locuri de munca nu ar merge nadlacanii comozi, frumos sat conduceti

    Raspunde
  24. faratilor,e o mare problemai. MARGINEANU e tot Cicieac in varianta mai tanara ,de ce nu va orientati,mai sunt si altii mai buni…,nu neaparat ,,vamesii”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.