Joacă doar la cele mai sigure cazinouri online din România

Joacă doar la cele mai sigure cazinouri online din România

Cazinouri online din România, cum le identifici pe cele mai sigure?

Jocurile de cazinou au fost mereu cea mai incitantă distracție a oamenilor mari. Orice distracție se plătește, dar nu trebuie să te coste mai mult decât este corect. Atunci când joci o faci cu așteptarea de a câștiga. Câștigurile fair-play le poți avea doar în cazinouri online sigure în România, niciodată pe site-uri obscure, care te atrag cu bonusuri sau promisiuni ireale. 

Ce înseamnă un cazinou online nesigur în România?

Cu siguranță ai auzit știri sau situații în care diferite persoane au găsit un produs scump, la un preț extraordinar pe un site, au profitat de ocazie, au plătit doar cu cardul, pentru că era singura opțiune, și nu au mai primit produsul. Ulterior, când au verificat, site-ul dispăruse, pentru că era un site clonă. Se întâmplă ca infractorii să cloneze un site de jocuri de noroc, care are numele aproape la fel, culorile și designul originalului, însă jocuri mai puține.

Mai este o situație, în care site-ul de cazinou pare un brand nou, te așteaptă cu oferte foarte bune și premii ireale, dar serviciile și jocurile sunt puține, la fel, probabil clonate. Dacă tu crezi că astfel de situații sunt aproape imposibile, te înșeli. Autoritățile de stat, în speță ONJN, au închis sute de astfel de astfel de site-uri după sesizări de înșelăciune. Noi îți spunem cum să nu ajungi să fii înșelat. 

Caracteristici obligatorii ale unui site de cazinou online sigur

Sunt câteva elemente de siguranță care-ți vor garanta mereu că te afli pe un site de cazinou sigur. Se pot verifica rapid, din câteva priviri, fără prea mult efort. Dacă ți se pare că platforma pe care ai intrat nu este în regulă, verifică prima dată următoarele chestiuni, vizibile chiar pe prima pagină a cazinoului:  

  1. Numărul licenței eliberată de ONJN, menționat la baza paginii.
  2. Să aibă ofertă consistentă și diversificată de jocuri.
  3. Să pună la dispoziția clienților asistență pe chat sau telefonic.
  4. URL securizat – cu icon-ul lacătului.
  5. Bonusuri, oferte și promoții veridice.

Este important când plătești pentru un joc de noroc, fie că este un joc de păcănele sau unul de Blackjack ori loto, să ai siguranța că datele personale și banii tăi nu sunt în pericol. Jocurile legale sunt generate de mecanisme și soft-uri verificate, care și plătesc, nu doar te încasează. Explicăm mai jos cum verifici rapid aceste aspecte, ce înseamnă fiecare și de ce sunt aceste criterii importante. 

Numărul licenței ONJN se află la baza paginii

Dacă nu știați, vă spunem noi, toate cazinourile legale trebuie să plătească pentru obținerea unei licențe de funcționare de la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, iar taxele nu sunt tocmai ieftine. Orice platformă care are licență nu o ține ascunsă, o pune la vedere, așa cum prevede și legea. Așadar, numărul de licență pe un cazinou legal este menționat la baza paginii principale. 

Numărul licenței poate fi verificat pe site-ul ONJN. Vei vedea pe pagina autorității că pe piața online au fost depistate și închise peste 1.390 de site-uri care făceau bani ilegal din jocurile de noroc. Un număr îngrijorător de site-uri care voiau să facă bani ilegal. Tocmai pentru a nu fi în pericolul să fii păcălit, ai opțiunea de a verifica unde joci. 

Ofertă consistentă și diversificată de jocuri

Acum aproximativ 8 – 10 ani, cazinourile online erau departe de a arăta și funcționa în felul în care o fac astăzi. De obicei, operatorul avea pariuri sportive, câțiva furnizori de sloturi și foarte rar mese cu dealeri live. În ziua de astăzi este cel puțin îngrijorător dacă platforma pe care joci nu are decât câteva sloturi. Un cazinou online trebuie să aibă câteva sute de jocuri diferite.

Cele mai bune site-uri de jocuri de noroc din România au ofertă bogată are cel puțin patru sau cinci furnizori diferiți de soft pentru cazinou. Operatorii buni investesc în servicii de calitate pentru clienții săi. Pariază pe platformele care au multe opțiuni de joc și oferă clienților posibilitatea de a alege între păcănele, pariurile live, turneele de poker sau pariurile sportive. 

Asistența clienților – un semn se siguranță

Indiferent că accesezi platforma de jocuri de pe mobil sau de pe laptop, pe interfața de joc a cazinoului trebuie să poți descoperi cu ușurință un buton sau o iconiță care îți indică faptul că poți să iei legătura cu un asistent, un chat activ, deschis minim 8 ore în fiecare zi.

Dacă poți să vorbești direct cu o persoană care să te asiste sau să răspundă întrebărilor despre crearea contului, alimentarea contului, informații despre rulaj și pariere, ceva nu este în regulă. Platforma ar trebui să aibă o secțiune specială de contact, cu email oficial, număr de telefon, adresa sediului. 

URL sigur și butoane funcționale pe pagină

Un cazinou licențiat cu jocuri de noroc online URL-ul platformei, linkul cu numele cazinoului, securizat. Semnul cu lacăt este dovada că platforma este protejată de atacurile hackerilor, iar informațiile personale ajung strict la sursele de verificare. Toate butoanele de pe pagină sunt funcționale, iar ferestrele jocurilor ce dealer live se deschid. 

Un cazinou licențiat va depune toate eforturile ca la crearea unui cont de jucător să verifice atent  identitatea persoanei care face contul. Astfel, se elimină riscul accesului minorilor la platformă. Contul va fi verificat prin mail, va trebui să permiți accesul pentru crearea contului, iar ulterior să validezi contul cu un act de identitate. 

Bonusuri și promoții veridice

Gratis, nu există! Cel puțin nu fără condiții de accesare și termeni și condiții de rulaj. Orice bonus, premiu sau oferta este condiționat, indiferent de cât de mic sau mare este premiul.  Nu asculta ce spune gura lumii când vine vorba de siguranța ta. Dacă însă bonusul îți promite bani gratis, fără niciun fel de obligație, este imposibil să fie adevărat. Cele mai bune premii sunt cele pentru validarea contului, cu rotiri gratuite, dar și ele însoțite de termeni stricți.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.