Land Rover de ZECI DE MII DE EURO, depistat în Vama Nădlac la doi ani după ce a fost FURAT

Land Rover de ZECI DE MII DE EURO, depistat în Vama Nădlac la doi ani după ce a fost FURAT

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat care intenţiona să scoată din România un autoturism marca Land Rover declarat furat, cu numere de înmatriculare franţuzeşti false. Maşina, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, fabricată în anul 2008 figura ca şi furată, alertă fiind introdusă în data de 10 mai 2012, de autorităţile române.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Marius B., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dâmboviţa, care conducea un autoturism marca Land Rover, fabricat în 2008, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare franţuzeşti. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca «bun căutat pentru confiscare» alertă introdusă în data de 10 mai 2012, de către autorităţile române iar numerele de înmatriculare franţuzeşti aplicate pe acesta nu aparţin acesuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Şoferul a declarat că a primit documentele şi autoturismul de la cetăţeanul român Ruben S., pentru a o conduce până în Franţa, unde acesta deţinea un parc auto şi nu avea cunoştinţă despre faptul că era căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false.

Autoturismul în valoare de aproximativ 40.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.