Lariss lansează un NOU VIDEOCLIP la piesa „You can lie”

Lariss lansează un NOU VIDEOCLIP la piesa „You can lie”

Dacă prin „Dale Papi” s-a lansat în muzica din România şi la nivel internaţional, la “Epana” şi-a arătat latura rebelă, prin „Droppin da bomb” a demonstrat că poate lua decizii importante, iar alături de Shift a cântat „Prefer”, acum LARISS lansează „You Can Lie”.

„You Can Lie” vorbeşte despre minciunile dintr-o poveste de dragoste şi totodată reprezintă şi maturitatea la care a ajuns artista prin mesajele transmise prin piesele ei, după cum spune: Ştiţi vorba aia că în «dragoste şi război totul e permis»? Ei bine, eu nu prea sunt de acord cu ea. Minciunile n-au ce căuta într-o relaţie de cuplu. Rişti să pierzi tot ce ai dacă nu există încredere, sinceritate şi respect. Dacă minţi, nu prea mai e cale de întors, oricât ai încerca”.

Mai mult, Lariss susţine că fiecare persoană este responsabilă de ceea ce i se întâmplă: „Universul ne testează. Orice permitem în viaţa noastră, aia primim. Trebuie să fim capabili să zicem -nu- oamenilor care ne ştirbesc fericirea şi să plecăm de lângă ei. Viaţa este frumoasă şi colorată, aşa cum este şi noul meu clip”.

Timp de 9 ore, Lariss a filmat videoclipul sub regia lui Khaled Mokhtar alături de cele patru dansatoare care o acompaniază, Raluca Netca, Renata Maria, Stephanie Maimian şi coregrafa Aura Vidroiu.

Prin piesa compusă de Achi, Shift, Ira Ida & Lariss se observă că artista nu se înlătură de la stilul cu care şi-a făcut loc în topurile de specialitate din ţară şi din afară, noul single fiind de asemenea unul pop, cu influenţe tribale şi balcanice.

Lariss şi-a început activitatea în muzică încă de mică, de la vârsta de 7 ani, prin lecţii intense de vioară şi studii muzicale la şcoli de specialitate. După multe concursuri, olimpiade şi trofee cu premiul întâi, frumoasa cântăreaţă şi-a croit drumul către o carieră sigură în muzică, lansându-se cu „Dale Papi”, clipul care a depăşit 55 milioane vizualizări pe YouTube şi a continuat cu alte single-uri de succes.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.