Locuri de joacă DEVASTATE, în Arad. Interesează pe cineva!? (FOTO)

Locuri de joacă DEVASTATE, în Arad. Interesează pe cineva!? (FOTO)

Arădenii din cartierul Aurel Vlaicu sunt revoltaţi după ce locurile de joacă pentru copii au fost pur şi simplu vandalizate. S-a furat şi s-a distrus tot ce s-a putut, astfel încât cei mici au rămas să stea la coadă pentru a se da pe un balansoar sau pe un tobogan, acolo unde acestea mai există, desigur.

De distrugerea sau furtul unor componente sunt bănuiţi fie ţiganii, fie anumiţi cetăţeni din blocurile din apropierea locurilor de joacă deranjaţi de gălăgia pe care o fac copiii.

„Astea ţin toate de primărie… De ce nu vin să repare şi să înlocuiască hintele? De ce nu păzeşte nimeni locurile de joacă, pentru că sunt persoane rău voitoare care strică dinadins hintele?”, a declarat o bunica unui băieţel care în lipsa unei alternative se juca în praf, în locul în care, iniţial, fusese un balansoar.

O altă persoană ne-a relatat faptul că hoţii de fier vechi fură componentele metalice ale obiectelor cu care sunt dotate locurile de joacă.

De remarcat, că municipalitatea a înfiinţat mai multe locuri de joacă în cartiere, împrejmuite şi dotate corespunzător. Acestea s-au degradat în timp, fără să-i pese nimănui de ceea ce se întâmplă, cu excepţia părinţilor şi bunicilor care sunt puşi în situaţia de a nu avea unde să-şi ducă copiii sau nepoţii la joacă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.