Loredana Ciumpe e candidatul USR la funcţia de primar al comunei Livada

Loredana Ciumpe e candidatul USR la funcţia de primar al comunei Livada

Europarlamentarul Vlad Botoș, președinte al filialei județene a USR, a prezentat într-o conferinţă de presă candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar al comunei  Livada. Este vorba de Loredana Ciumpe.

Aceasta are 37 de ani, este antreprenor și mamă. Nu a mai făcut politică, dar a fost implicată de-a lungul timpului în viața comunității. Având respectul locuitorilor din Livada și Sânleani, Loredana Ciumpe este garanția că spiritul și valorile USR vor fi transpuse în proiecte benefice pentru locuitorii unei comunități în continuă creștere.

Sunt o persoană deschisă și hotărâtă să îmi bazez activitatea pe consultarea cetățenilor. Comuna noastră trebuie să ofere cetățenilor condiții civilizate, cât mai apropiate de cele din mediul urban. Implicarea fondurilor europene trebuie să facă parte din soluțiile de finanțare, astfel ca proiecte precum canalizarea să poată fi realizate. Îmi mai propun asfaltarea străzilor din noile cartiere dar și o piață agroalimentară pentru producătorii locali și un muzeu al comunei. Pentru copii și tineri, doresc înființarea unui centru socio-cultural și al unui parc de aventură. De asemenea consider că trebuie îmbunătățită atitudinea angajaților din primărie, pentru a oferi servicii care să satisfacă cetățenii”, a declarat Loredana Ciumpe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.