Mă ascund în Copenhaga

Mă ascund în Copenhaga

Trei zile în Copenhaga și lista cu o parte din lucrurile pe care le-am făcut acolo:

– Am mers la un curs de salsa. Îmi era greu să fac chiar și pașii de bază. Eram în cerc și trebuia să schimbăm partenerul la fiecare figură nouă, iar eu mă simțeam descurajată că nu îmi iese cam nimic și mă scuzam de fiecare dată. Dar tipilor ălora nu le păsa că nu știu eu să dansez, ei încercau să învețe figurile. Eu însă, acordam prea multă importanță și nu îmi dădeam voie pur și simplu să mă bucur de experiență și să mă relaxez. Mi-a plăcut când instructorul m-a ales pe mine pentru a arăta o figură nouă. A fost genial. După curs, a urmat party. Și m-am simțit foarte bine, am dansat cu prietenul de vreo 2 ori și cu un alt tip care m-a invitat la o bere:))

– M-a bucurat mult că prietenul m-a filmat când am dansat. Deși nu îmi ieșeau pașii, sunt mândră de filmarea aia fiindcă am avut curajul să fac asta până la urmă 🙂

– Prima ninsoare pe anul 2019 am prins-o în Copenhaga.

– Am mers la un mall și am mâncat cea mai yammi mâncare ever la un All you can eat. Dacă aș trăi acolo, ăla ar fi unul din locurile mele preferate cu siguranță:))

– Ne-am jucat ,,Unde mă ascund?” și a fost super funny. Trebuie să te gândești la un loc unde te ascunzi, iar cealaltă persoană trebuie să pună întrebări până găsește răspunsul. Ai voie să răspunzi doar cu DA sau NU.

– Totul era decorat super christmasy, fiindcă era luna decembrie. I love Christmas time, uiiii 😀

– Am văzut Târgul de Crăciun

– Am vizitat DAC (Danish Architecture Center). Intrarea era gratuită dacă aveai sub 25 de ani. Expoziție de arhitectură, realitate virtuală și ascunsul într-o cameră în care nu aveam voie (avea o priveliște grozavă!) au fost o parte din lucrurile care ne-au distrat.

– Plimbări prin centrul orașului, pe o vreme de îți îngheța sufletul în tine:))

– Amalienborg Palace, doar l-am văzut în treacăt, nu l-am vizitat. Sincer, nici nu am avut vreun interes să vizitez ceva anume, genul de muzee/monumente/etc. pe care ți le-ar arăta un ghid. Pentru mine, e mult mai heart filling să merg în ce direcție vreau și să descopăr, holding hands. Mă interesează momentele, nu monumentele.

– Stroget, one of Europe’s longest pedestrian streets with a wealth of shops, from budget-friendly chains to some of the world’s most expensive brands. Recunosc, am căutat pe net asta.

– Orașul este superb, singura mea dezamăgire a fost că nu am găsit niciun sex shop pe hartă. Our tradition:)) Pe Google Maps arăta o singură locație și s-a dovedit a fi de fapt un loc unde se vindeau vinyl-uri. Daaaar, am văzut la un moment dat un S M în depărtare. Părea mai degrabă un bar. Însă intuiția nu m-a înșelat, era un sex shop:)) Ușa era încuiată, but soon a fost deschisă de un domn și apoi încuiată la loc. Welcome to the wonderland of red rope!

– Parcul de distracții Tivoli

– Am băut un milkshake cu ciocolată și mentă într-un 7/11, yammilicious.

– Și am văzut două filme pe Netflix în camera de hotel:)) Hotelul era foarte cute și stylished.

Nota redacției: Denisa Spiridon este studentă în anul II la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (FLIT) a Univestății de Vest din Timișoara, specialitatea Istorie. Ea deține și un blog: https://denisaspiridon.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.