Meci amical: Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota 0 – 1

Meci amical: Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota 0 – 1

Liderul seriei a patra din liga a treia şi singura grupare arădeană din al doilea eşalon fotbalistic  al ţării şi-au dat întâlnire, sâmbătă dimineaţă, într-o dispută de verificare. Gazdele trebuiau să dea piept cu Sighetul Marmaţiei, dar oficialii acestei grupări au anunţat că nu mai se pot prezenta datorită problemelor de lot. Astfel, a fost legată partida de verificare împotriva celor de la Pâncota.

Disputată de la ora 11, pe o vreme prielnică pentru fotbal,confruntarea a fost una extrem de dârză, disputată mai mult la centrul terenului.  Gazdele au avut prima ocazie, în minutul opt, când şutul lui Ionuţ Radu din voleu de la 20 de metri a trecut pe lângă poarta apărată de Paşcalău. Pâncota a dat însă lovitura 11, atunci când Siminic a trimis o pasă filtrantă spre Sălăjan, acesta a pătruns în careu pe partea stângă, a întors la şase metri de unde Voinea a împins mingea cu latul în colţul lung. Elevii lui Adrian Abrudean au reluat ofensiva, Ologu centrând din lovitură liberă cu mult efect, Paşcalău fiind nevoit să respingă de sub transversală în corner. Acelaşi Ologu s-a aflat în minutul 20 la capătul unei pasebune a lui Bozian, dar şutul său din şase metri a fost blocat de Suciu. Până la pauză Flavius Cuedan a avut o lovitură liberă trimisă peste poartă, în timp ce atacurile Sebişului s-au blocat la 25 – 30 de metri de poarta adversă.

Actul secund a curs sub aceleaşi auspicii, cu gazdele forţând egalarea, în timp ce Pâncota s-a închis bine şi a avut un control superior al balonului la mijlocul terenului.  Acelaşi insistent mijlocaş stânga Ologu a avut şansa egalării, şutul său centrare de pe partea stângă nimerind transversala. Suciu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar datorită înţelegerii dintre cele două staff-uri tehnice accesta a fost înlocuit cu Pantea. Minutele s-au scurs fără a mai oferi ocazii importante, astfel că Pâncota s-a impus în final cu scorul de 1 – 0.

Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota 0 – 1

A marcat: Voinea – minutul 11

Sebiş: Şoltez (min. 45 – Merşca) – Lazea (min. 45 – Miheţ), Bier, Mardare (min. 55 – Dicu), Neacşu – Ologu (min. 64 – Roman),Apostol (min. 40 – Digbeu), Străuţ (min. 68 – Corcoveanu), Uiban (min. 55 – Călin) – Bozian (min. 46 – Poiană) – I. Radu (min. 46 – Şulea)

Pâncota: Paşcalău (min. 60 Irimia) – Suciu (min. 63 – Pantea), Lengyel, Traore, Siminic – Gavrilescu (min. 60 – Gâlcă), Issa (min. 90 – D. Daniel), Dragalina, Cuedan (min. 82 – Huţanu) – Voinea (min. 55 – Burian), Sălăjan (min. 88 – Lung)

Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Sebastian Tomuţa

  1. BVO Soimiiiiiiiiiiiiiiii!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.