Microbus de la Guvern pentru Clubul Sportiv Municipal

Microbus de la Guvern pentru Clubul Sportiv Municipal

Clubul Sportiv Municipal a primit în folosinţă gratuită un microbus pentru transportul sportivilor, informează consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Acesta a precizat că 100 de autovehicule pentru transport persoane cu 8+1, 16+1 și 22+1 locuri, achiziționate de Guvernul României, au fost date în folosință gratuită cluburilor sportive din țară și federațiilor naționale ale tuturor disciplinelor olimpice.

„Şi sportivii arădeni vor beneficia de un microbus nou, alocat Clubul Sportiv Municipal Arad. Sprijinul Guvernului Ponta pentru mişcarea sportivă este binevenit. Sunt foarte multe discipline sportive care trebuie susţinute, pentru că nu beneficiază de sprijin financiar iar sportivii se pregătesc în condiţii improprii pentru performanţă. În acelaşi timp, continuă dotarea primăriilor din judeţul Arad cu microbuse şcolare. Trei microbuse au fost alocate primăriilor Conop, Şiria şi Gurahonţ. Şi de această dată, putem observa că nu s-a ţinut cont de criterii politice în alocare microbuselor, ci de nevoile elevilor din comunităţile respective”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa.

Cele 100 de microbuse și autobuse vor servi la deplasarea a peste 1000 de sportivi din loturile naționale atât la antrenamente și cantonamente cât și la competițiile sportive.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.