Modelele de bucătării de la KUXA studio pot fi realizate în orice configurație

Modelele de bucătării de la KUXA studio pot fi realizate în orice configurație

Cu inspirație și soluții inteligente, orice bucătărie, indiferent de suprafața de care dispune și de forma pe care o are, poate să beneficieze de o amenajare deosebită, care să îmbine armonios exigențele funcționale cu cele estetice. Modelele de bucătării de la KUXA studio, versatile, ergonomice și cu un design atrăgător, pot fi realizate în orice configurație, în funcție de preferințe și de caracteristicile spațiului.

Și pentru că am adus vorba de configurație, trebuie să știi că aceasta este influențată nu numai de geometria încăperii, ci și de stilul tău de viață sau de nevoile speciale de depozitare.

De exemplu, într-o încăpere de tip open-space, cel mai potrivit este un mobilier cu insulă, iar într-o bucătărie mică, de apartament de bloc, unde se gătește și în același timp se ia masa, cea mai indicată este o organizare în linie. Mai multe informații despre ce fel de configurație se potrivește fiecărui tip de bucătărie afli din acest articol.

Tipuri de bucătării și configurații

Dimensiunile și geometria spațiilor de gătit variază foarte mult și, automat, „cer” modele diferite în ceea ce privește configurația. Uite un mini-ghid cu tipurile de bucătării întâlnite cel mai des și configurațiile adecvate:

  1. Mică

O mobilă la comandă pentru bucătărie, multifuncțională și versatilă, poziționată în linie, pe unul dintre pereți, sau în formă de „L”, este soluția cea mai bună pentru amenajarea unui spațiu mic. Pentru a valorifica la maximum fiecare centimetru, piesele de mobilier vor încorpora electrocasnicele sau vor avea funcții de utilizare multiple.

  1. Medie

Într-o bucătărie medie ca dimensiuni, o dispunere a mobilierului în formă de „L” va salva spațiile de pe colț. Această configurație versatilă are două mari atuuri: fluidizează activitățile și elimină traficul inutil.

  1. Mare

Atunci când dispui de o încăpere mare sau foarte mare, nu mai ești constrâns de nimic. Practic, ai libertatea să optezi pentru orice stil și configurație vrei.

  1. Îngustă

Amenajarea unei bucătării înguste necesită multă creativitate. Pentru amplasarea mobilierului, ai la dispoziție doar două variante: fie îl poziționezi în linie, pe unul dintre pereții lungi, fie în formă de „L”.

  1. Pătrată

Dacă spațiul destinat gătitului este pătrat, ai posibilitatea să creezi o amenajare echilibrată din punct de vedere vizual, amplasând mobilierul în formă de „U”. Eventual, dacă suprafața este generoasă, poți așeza în centru și o insulă.

  1. Dreptunghiulară

În cazul unei încăperi cu geometrie dreptunghiulară, posibilitățile de organizare a mobilierului sunt mai multe, acestea variind în funcție de nevoile tale și de dimensiunile spațiului: în linie, pe doi pereți paraleli, în „L”, în „U” etc.

  1. Open-space

Cea mai potrivită configurație pentru o încăpere de tip open-space este pe colț – mai exact, piesele de mobilier și electrocasnicele mari vor fi amplasate astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade.

KUXA studio – o varietate de configurații și modele de bucătării

În afară de paleta largă de soluții și de varietatea de materiale oferite pentru a-ți configura bucătăria așa cum vrei, KUXA studio îți pune la dispoziție și o gamă diversă de blaturi de lucru, electrocasnice și sanitare.

Compania lucrează cu furnizori de top din Germania și Italia, pentru a mulțumi chiar și cele mai exigente gusturi. Dacă îți dorești o bucătărie germană sau orice alt model de mobilier, intră pe kuxa.ro și află mai multe informații despre cum o poți comanda.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.