Moștenitorii DAU BULUC pentru AVEREA lui Prince. SURPRIZA ar putea să vină din partea unui presupus FIU AL CÂNTĂREȚULUI

Moștenitorii DAU BULUC pentru AVEREA lui Prince. SURPRIZA ar putea să vină din partea unui presupus FIU AL CÂNTĂREȚULUI

Rând pe rând, frații și surorile în viață ale cântărețului american Prince s-au prezentat, luni, în sala de judecată din Carver County (Minnesota) pentru a-și revendica partea din averea artistului.

Șapte persoane au contactat, deja, justiția americană în calitate de moștenitori ai cântărețului, care a decedat la mijlocul lunii aprilie fără a lăsa vreun testament în urma sa.

O decizie a judecătorului din Minnesota identifica, marți, șase persoane care ar putea avea drepturi la moștenire, fără a oferi detalii suplimentare cu privire la aceste persoane. Cei șase sunt sora lui Prince, Tyka Nelson, și cinci surori sau frați vitregi.

Documentul o menționează, totodată, pe Darcell Gresham Johnston, o femeie de 45 de ani din Chicago, o presupusă soră vitregă a artistului, de care familia acestuia nu știa. Femeia ar avea „aceeași mamă, dar un tată diferit de cel al cântărețului”.

De asemenea, o companie specializată în cercetări ale genealogiilor a primit o solicitare din partea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care susține că este fiul nelegitim al lui Prince, în urma unei aventuri ce ar fi avut loc în mijlocul anilor ’80.

Presupusul fiu al artistului trăiește în Minnesota, statul în care s-a născut și Prince.

Lupta pentru avere este crâncenă, iar rolul principal în această poveste pare să îl aibă sora vedetei, Tyka Nelson.

Averea lui Prince este estimată la 800 de milioane de dolari.

Sursa: startribune.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.