Numiri prin „detașare în interesul învățământului” la Inspectoratul Școlar și Casa Corpului Didactic

Numiri prin „detașare în interesul învățământului” la Inspectoratul Școlar și Casa Corpului Didactic

Daniel Vasile Tocoian a fost numit, prin ordin al Ministerului Educației, în funcția de inspector școlar general adjunct al ISJ Arad iar Oana Doina Vereșezan, tot prin ordin al ministerului de resort, în funcția de director al Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra”.

„Ambii sunt numiți în funcție, prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2016 – 2017”, se arată într-un comunicat de presă al ISJ Arad.

Daniel Vasile Tocoian, profesor de matematică, a fost timp de 10 ani director la Școala Gimnazială „Aron Cotruș” iar Oana Doina Vereșezan, profesor de limba și literatura română, a fost director al Liceul Tehnologic „Ion Creangă” din Curtici, în perioada 2008 – 2012.

  1. Domnilor nu-i la bine la Colegiu Csiky Gergely din Arad, unde un mosneag de vreo 70 de ani, care inca zace prin Ministerul Invatamentului pe post de directoras, sau asa ceva, hotaraste cine va fii director. Pana acum este una din directoare care nu are luat examenul de expert, dar este director ca a fost prezenta la toate sedinteled e partid si lupta cu steagul magyar sus pentru un nationalism spre extremism. Apoi dupa acest Mos Teaca romanesc ar trebui pus un alt tzuk-kurist a lui, un amarat de elev, faorte slab, dar care a ajuns profesor de istorie peintr-un patriotism desavarsit. Deci de ce nu se lasa si in celelelate scoli ca vreun directoras din minister plus un partid politic extremist sa-si numeasca directorii? ( apropo, pana cand un segment de circa 7% din populatia Arad-ului are drept la un inspector adjunct? de ce nu avem o rotire intre minoritati, sa fie dupa 4 ani un slovac, apoi dupa alti 4 ani un german, etc…. ca doar avem aici multe nationalitati). Deci ….

    Raspunde
  2. cine i-a propus. interesant…..

    Raspunde
  3. Rugam intervenția DNA !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.