Obiceiuri BANALE, pe care și TU LE AI, fără să știi că îți DISTRUG viața SEXUALĂ!

Obiceiuri BANALE, pe care și TU LE AI, fără să știi că îți DISTRUG viața SEXUALĂ!

Nenumărate obiceiuri cotidiene ne pot afecta viața sexuală și chiar sănătatea. De cele mai multe ori nu le dăm atenție decât atunci când e prea târziu.

Nimeni nu s-ar fi gândit că mersul la sală poate avea efecte negative asupra vieții sexuale, însă acest lucru este des întâlnit. În cazul claselor de spinning sau cycling, femeile pot avea reacții supărătoare de la șezutul bicicletei. Acesta, dacă este prea îngust sau prea dur, poate cauza fricțiune, iritații și durere în zona genitală. Cu toate acestea, asta nu este o scuză să nu mai mergem la sală, deoarece se poate rezolva cu o husă moale pusă peste șezut sau prin purtarea unor pantaloni speciali pentru ciclism.

Un alt obicei care poate face mai mult rău decât bine este epilatul inghinal. Aproape toate femeile apelează la această procedură cosmetică, însă dacă nu este făcută de un specialist, urmările pot fi grave. Ceara prea fierbinte poate cauza arsuri sau inflamații, care se vor agrava în timpul actului sexual.

Blugii foarte strâmți, sau skinny jeans, sunt o altă sursă de neplăceri în ceea ce privește sănătatea sexuală. Pe lângă faptul că circulația sanguină este îngreunată și pot apărea celulita sau varicele, zona intimă este „sufocată”, iritată și predispusă la infecții. La aceste probleme contribuie și lenjeria intimă din materiale sintetice.

De asemenea, anticoncepționalele conțin o cantitate mare de hormoni și pot modifica nivelul de estrogen din corp. Acest lucru duce la discomfort în timpul actului sexual din cauza lipsei lubrifierii.

Sursa: thesun.co.uk

 

 

  1. prostiiii cui ai place o face si cu iritatiii si unflaturi si altele

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.