Oficialii „Bătrânei Doamne” CONTRAATACĂ: Îi vor da ÎN JUDECATĂ pe PROCURORII care au prejudiciat imaginea clubului

Oficialii „Bătrânei Doamne” CONTRAATACĂ: Îi vor da ÎN JUDECATĂ pe PROCURORII care au prejudiciat imaginea clubului

Conducerea clubului UTA a reacţionat, într-un comunicat de presă, ca urmare a trimiterii în judecată a doi oficiali ai grupării fanion a Aradului pentru complicitate la dare de mită.

„Comunicatul remis în cursul zilei de 6 octombrie de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București reprezintă o nouă fază a anchetei ce a vizat clubul UTA și în luna iunie. Din punctul nostru de vedere, nu există niciun element nou.
Ne menținem categoric poziția de nevinovăție, atât a clubului cât și a persoanelor din club menționate. Cum am spus și în precedenta luare de poziție vis-a-vis de această anchetă, UTA și-a apărat întotdeauna șansele exclusiv pe teren.
Ne simțim total lezați de toate acuzațiile, deoarece aduc prejudicii de imagine grave unui brand clădit pe principiile onestității și fair-play-ului. Ne rezervăm dreptul ca, după finalizarea cazului, să-i acționăm în instanță pe cei din cauza cărora imaginea clubului a avut de suferit.
În continuare, clubul și toți angajații se pun la dispoziția anchetei, pe care o dorim cât mai repede încheiată, pentru a exonera numele UTA de orice implicare în meciul Foresta Suceava – Sepsi Sf. Gheorghe”, se arată în comunicatul de presă al clubului arădean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.