PARCARE SUBTERANĂ în Piața Avram Iancu! Aceasta este soluția Primăriei pentru numărul insuficient al locurilor de parcare din oraș

PARCARE SUBTERANĂ în Piața Avram Iancu! Aceasta este soluția Primăriei pentru numărul insuficient al locurilor de parcare din oraș

Primăria municipiului Arad dorește construirea unei parcări subterane în Piața Avram Iancu pentru a soluționa „criza” locurilor de parcare din oraș.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre privind aprobarea actualizării studiului de fundamentare privind decizia de concesionare a proiectului „Amenajare parcare subterană Piața Avram Iancu din municipiul Arad”, la iniţiativa primarului, proiect care se află acum la transparență decizională, se intenționează realizarea unei parcări subterane pe două nivele.

Aceasta va avea o capacitate de 588 locuri de parcare, iar piața ar urma să fie o suprafață pietonală fără  intersecţii  cu circulaţia carosabilă.

„Necesitatea investiţiei rezultă din lipsa unui număr suficient de locuri de parcare în zona centrală a municipiului cât şi din necesitatea reamenajării din punct de vedere urbanistic a zonei centrale a municipiului în scopul redării atractivităţii acestuia atât pentru cetăţenii săi cât şi pentru dezvoltarea potenţialului turistic al municipiului”, se arată în expunerea de motive din cadrul proiectului.

Proictul de hotărâre urmează să fie dezbătut și apoi supus la vot de către Consiliul Local Municipal.

  1. In fata primariei ar fi mai bine,loc destul,in plin centru!!..de ce trebuiesc distruse parcurile 🙁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.