Parchetul General va prelua dosarul morții omului de afaceri Ioan Crișan – UPDATE

Parchetul General va prelua dosarul morții omului de afaceri Ioan Crișan – UPDATE

Surse judiciare au anunțat să Parchetul General va prelua dosarul morții omului de afaceri Ioan Crișan.  

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

De remarcat, că potrivit unor surse ar exista un cerc de suspecți în acest caz.

UPDATE 1: Potrivit presei centrale, principala ipotează luată în calcul de anchetatori este un asasinat.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a anunțat că a fost întocmit un cerc de suspecți.

UPDATE 2: „În temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021.

Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, arată reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


  1. […] post Parchetul General va prelua dosarul morții omului de afaceri Ioan Crișan – UPDATE appeared first on […]

    Raspunde
  2. PG preia ancheta pentru ca cei de acolo să fie siguri că nu se vor face greșeli. Cine știe, poate vreunul din Arad cu exces de zel va dori să dea la presă chestiuni ce trebuisec îngropate pe veci…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.