Patronii CLUBULUI BLESTEMAT, REȚINUȚI pentru ucidere din culpă. DECLARAȚIA unuia dintre ei: „O parte din mine A MURIT pe 30 octombrie la Colectiv. Nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii”

Patronii CLUBULUI BLESTEMAT, REȚINUȚI pentru ucidere din culpă. DECLARAȚIA unuia dintre ei: „O parte din mine A MURIT pe 30 octombrie la Colectiv. Nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii”

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv – Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu – au fost reţinuţi luni, pentru ucidere din culpă, iar marţi procurorii cer Judecătoriei Sectorului 4 arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, transmite că este împietrit de durere, că regretă enorm tot ce s-a întâmplat în locul din care a vrut să facă o poveste frumoasă: Clubul Colectiv din București.

Mesajul lui Costin Mincu a fost postat de avocatul său, Vlad Hosu, pe pagina sa de Facebook.

„Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii”, spune unul dintre acționarii clubului.

„Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmplat”, a mai spus Mincu.

Incendiul din Clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că a fost permis accesul unui număr de persoane mult peste limita admisă a localului, precum şi a desfăşurării unui foc de artificii în condiţiile amenajării interioare improprii unor astfel de activităţi.

În urma incendiului, 32 de persoane și-au pierdut viața, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Foto: theguardian.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.