UPDATE/ PERCHEZIȚIE. Ce au găsit polițiștii în casa unui bărbat din Arad

UPDATE/ PERCHEZIȚIE. Ce au găsit polițiștii în casa unui bărbat din Arad

Polițiștii arădeni au găsit, în casa unui bărbat de 34 de ani din județul Arad, două arme de vânătoare, sute de cartuşe şi trofee de la animale împuşcate.

Percheziţia, desfășurată la domiciliul bărbatului din localitatea Joia Mare, a fost efectuată de lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

„Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două arme de vânătoare, din care una confecţionată artizanal, 309 bucăţi de cartuşe, din care 70 cu capsa percutată. În perimetrul locaţiei au mai fost găsite 14 trofee căprior, din care două fără craniu, şase trofee mistreţ, cinci bucăţi coarne (neperechi) şi un fazan naturalizat”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

De remarcat, că armele, muniţia, trofeele şi alte obiecte au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

UPDATE/ În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Sursa foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.