Pericol public în trafic: Tânăr prins CONDUCÂND după ce consumase COCAINĂ și AMFETAMINĂ

Pericol public în trafic: Tânăr prins CONDUCÂND după ce consumase COCAINĂ și AMFETAMINĂ

Polițiștii au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un șofer care consumase cocaină și amfetamină. Tot atunci au fost depistați alți trei șoferi sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 2 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Săvârșin au depistat, pe raza localității Bârzava, un bărbat de 45 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 57 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost depistat de polițiștii din Șiria pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat de polițiștii din Chișineu Criș un bărbat de 53 de ani, din Socodor, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Chișineu-Criș.

În municipiu, polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat un arădean de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alba Iulia. În urma testării cu aparatul drugtest a reieșit faptul că tânărul ar fi consumat amfetamină și cocaină.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice, fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Foto: www.pixabay.com

  1. Da rutieristii îmbuibați în alcool substanțe, ce sunt? Un exemplu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.