Petru Moţ: „Autostrada abandonată de PDL va fi finalizată de Guvernul Ponta”

Petru Moţ: „Autostrada abandonată de PDL va fi finalizată de Guvernul Ponta”

PSD Arad constată că PDL a pierdut legătura cu realitatea, a declarat consilierul judeţean social-democrat Petru Moţ (foto), într-o conferinţă de presă. Alesul judeţean susţine că „ultimele deviaţii majore de la linia adevărului” se referă la construcţia autostrăzii Nădlac – Arad. „După cum se ştie foarte bine, cele două tronsoane de autostradă din judeţul Arad trebuiau finalizate de către guvernarea PDL. Din cauza corupţiei tolerate de guvernarea PDL, s-au irosit milioane de euro şi ani de aşteptare pentru şoferi. În faţa acestei nereuşite, cei de la PDL s-au consolat cu afacerile imobiliare făcute pe seama autostrăzii. Arădenii cunosc realitatea şi sunt convins că nu văd cu ochi buni minciunile PDL. Important pentru arădeni este că proiectul de infrastructură cel mai mare din România în acest an, cu cea mai importantă finanţare, se derulează în judeţul Arad. Este vorba despre autostrada Nădlac – Arad, la care se reiau lucrările şi sunt şanse să fie finalizată în acest an. Numai pentru primul tronson s-au alocat aproximativ 69 de milioane de euro! Guvernul Ponta a inaugurat până acum peste 230 km de autostrada, în 2012-2013, iar anul acesta vor fi inauguraţi peste 90 de kilometri de autostradă. Pentru judeţul Arad sunt importante şi tronsoanele Timişoara – Lugoj – Deva, care vor scoate traficul greu de pe Valea Mureşului. Şi pentru aceste tronsoane sunt alocate sume importante de bani în acest an. După patru ani de guvernare PSD condusă de Victor Ponta, vom putea să tragem o linie şi să facem o comparaţie, pe cifre, cu privire la kilometri de autostradă daţi în folosinţă de guvernarea noastră şi de guvernarea PDL. Se profilează de pe acum un rezultat onorant pentru noi şi ruşinos pentru ei”, a declarat Petru Moţ.

  1. Stimate consilier, de laudat este activitatea politica si sintetizarea informatiilor reale pe care le expuneti. Felicitarile noastre, domnule Mot!!!!

    Raspunde
  2. d-le consilier mot, ce usor vrei sa dezinformezi lumea. daca n-ar fi fost pdl-ul sa depuna proiecte, voi n-ati fi avut ce inaugura nici peste 3 ani. rusine sa iti fie!

    Raspunde
  3. si minciuna are limitele ei nu-i asa dl. cu mot? cand se misca ceva si pe la pasaje?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.