Plătiți factura de apă și de canalizare, simplu, pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad

Plătiți factura de apă și de canalizare, simplu, pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad

Arădenii au posibilitatea de a achita simplu și rapid factura de apă și de canalizare pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad, www.caarad.ro.

Pentru plata online, utilizatorii pot accesa: www.caarad.ro – Plată directă factură sau direct link-ul https://pay.caarad.ro .

Atenție însă! Pentru plata online a facturii, vor trebui completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. (dacă abonații nu cunosc informațiile legate de codul de abonat, numărul facturii, aceste date pot fi obținute telefonic la numerele :  0257/270843, 0257/270853, 0257/708555, interior 5 sau 6).

Este important a avea în vedere că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora. În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. Dupa apăsarea butonului de plată, utilizatorii vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.