PNL Păuliș: „PSD îl face de râs pe Ioan Gligor, consilierul lor judeţean”

PNL Păuliș: „PSD îl face de râs pe Ioan Gligor, consilierul lor judeţean”

Într-un comunicat de presă în care îi sunt atribuite cuvinte pe care cu siguranţă nu le-a rostit, consilierul judeţean Ioan Gligor vorbeşte despre „ameninţare şi şantaj” la Păuliş, acolo unde PSD întârzie predarea mandatului de viceprimar către liberalul Florin Sari, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

„Consilierul judeţean Ioan Gligor cunoaşte foarte bine legea şi nu credem că ar fi putut instiga la nerespectarea ei. De aceea, probabil că nu ştia despre comunicatul care i-a fost atribuit şi care în puţine cuvinte pune sub semnul întrebării întreaga carieră profesională a domnului Gligor. Am văzut şi cu prilejul „Ordonanţei Ruşinii”, prin care Guvernul PSD, „noaptea ca hoţii”, a încercat scăparea marilor corupţi, şi cu ocazia aşa zisei reforme a justiţiei care subordonează politic procurorii şi judecătorii că PSD are o problemă cu justiţia“, au declarat liberalii din Păuliș.

„Din acest punct de vedere să spui că respectarea şi aplicarea unei hotărâri de consiliu local, fie ea şi la Păuliş  „este şantaj şi ameninţare” se potriveşte perfect cu gândirea PSD- istă de interpretare a legii într-un registru personal. Oricât ar fi PSD-iştii de indispuşi, chiar şi la Păuliş, în felul lor, legea e lege şi nu e tocmeală.  Florin Sari trebuie să-şi ia în primire funcţia de viceprimar şi trebuie lăsat să muncească pentru comuna Păuliş, aşa cum au decis cetăţenii şi reprezentanţii acestora în Consiliul Local. Restul sunt calcule politice PSD-iste care blochează dezvoltarea comunei Păuliş, chiar cu riscul încălcării legii şi a compromiterii unui consilier judeţean PSD“, a precizat PNL Păuliș.

  1. V-ati infiltrat in politica si faceti ce stiti mai bine ,manipulati, dezinfirmati, iar minciuna este la loc de cinste.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.