PNL: „Declarațiile senatorului Fifor nu sunt decât minciuni!”

PNL: „Declarațiile senatorului Fifor nu sunt decât minciuni!”

Liberalii arădeni resping „acuzațiile mincinoase” ale senatorului PSD Mihai Fifor, conform cărora reprezentanții PNL Arad și-ar dori majorarea prețului gigacaloriei.

„Se pare că domnul Mihai Fifor a ales să mute de la Dolj la Arad nu doar colegiul în care a fost ales, pretinzând că este «senator de Arad», ci și minciunile cu care și-a amăgit alegătorii. Declarațiile senatorului Fifor nu sunt decât minciuni! Nici un reprezentant al PNL nu își dorește majorarea prețului gigacaloriei pentru arădeni! Îi sugerăm domnului Fifor ca, dacă își dorește în continuare să practice o politică a minciunii, să se întoarcă în Dolj, de unde a fost izgonit de către colegii săi de partid și trimis la Arad. Toată lumea știe că «minciuna are picioare scurte», iar acest lucru se va dovedi din nou în următoarea perioadă, iar arădenii se vor convinge că atât domnul Fifor cât și colegii săi mint cu nerușinare”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

  1. cine s-a trezit sa ii faca pe altii mincinosi! tata mincinosilor, falca! da-ne pace si du-te napoi la brad

    Raspunde
    • Ca vorbeste falco sau oricare dintre aradenii adevarati,este real. Ce cauta oligofrenul asta in ARAD? Au mai fost intrusi-sergiu nicolaescu,dorel onaca, etc-ce-au facut concret pt.ARAD? Nimic,au mintit,pe stilul lor dambovintean,in beneficiul lor desconsiderand ARADUL! Hai,fa pasi oltean scarbos!

      Raspunde
  2. Pe statistici se poate demonstra oricand ca ce zice acest Fifor este real! Nu este nimic fondat din ce zice PNL ul in acest articol! Eu, locuiesc de 20 de ani in Arad si deja m-am saturat sa platesc cel mai mult din toata tara, de parca as locui intr-o metropola!

    Raspunde
  3. Domnul de la Dolj a ramas in relatii extraordinare cu colegii sai din respectivul judet. Daca ar citi si PNL ceva, ar observa ca traiesc in globul lor de cristal. Dragutilor, Aradul e unul din cele mai proaste orase din multe puncte de vedere, cum ar fi: infrastructura, impozitele, ascultareq cetatenilor. Rusine aa va fie ca va preocupa ce spune o persoana din Craiova si nu va intereseaza deloc de cetatenii Aradului! Eu, una, m-am saturat!!!

    Raspunde
  4. Ceva caracteristic pnl-ului!!!nu stiu ce cauta asemenea mincinosi in conducere!!!rusine!!!

    Raspunde
  5. Inainte de a acuza,fară fond şi fară temei,un om abia sosit in orasul nostru, pnl-ul ar trebui să se uite in propria ogradă,la politica dusă de când conduce acest oraş.O politică plină de demagogie şi nerespectarea opiniilor şi nevoilor cetatenilor acestui oras!

    Raspunde
  6. Falca, lasa minciunile deoparte si fa ai tu ceva pentru Aradul asta, ca de cand esti primar, ai inceput cate un proiect si niciodata nu l-ai dus la bun sfarsit. Si daca l-ai dus, n-a durat mult si s-a ales praful de toti banii pe care „i-ai investit”.. Halal

    Raspunde
  7. Pnl-isti mincinoşi vorbiţi din globul vostru maro?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.