Politica ALTFEL: „Împreună pentru o faptă bună” (GALERIE FOTO + VIDEO)

Politica ALTFEL: „Împreună pentru o faptă bună” (GALERIE FOTO + VIDEO)

Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Chişlaca (Craiva) cu ocazia primului turneu de fotbal cu scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

Sâmbătă, 9 iunie, Organizaţia Judeţeană de tineret ALDE Arad a organizat în premieră, în localitatea Chişlaca, comună Craiva, un turneu de fotbal cu scop caritabil.

La startul competiţiei s-au înscris 18 echipe, atât formate din membri ai ALDE din diferite zone ale judeţului, cât şi echipe formate din simpatizanţi ai ALDE care au dorit să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil – şi anume ajutarea familiei lui C. Mihai, care în urma unui tragic accident de muncă a rămas fără un braţ.

„Este primul eveniment «Împreună pentru o faptă bună» şi sunt fericit că a ieşit atât de bine. Au fost prezente peste 300 de persoane. Am reuşit în doar câteva ore să strângem o sumă frumuşică de bani pentru domnul C. Mihai şi familia acestuia, pe care viaţa i-a încercat din greu. Echipele participante au fost invitate să doneze, banii fiind adunaţi într-o urnă special confecţionată. Aş vrea să aduc mulţumiri domnului deputat Eusebiu Pistru pentru susţinerea noastră, a tinerilor ALDE Arad, şi a proiectului «Împreună pentru o faptă bună», proiect gândit de colegul meu de partid Narcis Bănăţean. De asemenea, vreau să îi mulţumesc lui Andrei Cişmaş, în care am încredere că va face lucruri mari în Organizaţia ALDE Craiva. Şi, nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc tinerilor din echipa mea, de care sunt mândru!” – a declarat Ucu Dima, preşedintele Organizaţiei Judeţene de tineret ALDE Arad.

„Sunt mândru de tinerii ALDE Arad! Strategia noastră de reconstrucţie a organizaţiei începe să dea roade! Evenimentele «Împreună pentru o faptă bună» vor continua. Astfel, în 30 iunie, la Nădlac, va avea loc un nou turneu. Le mulţumesc echipelor participante. Doresc să felicit întreaga Organizaţie Judeţeană de tineret ALDE Arad pentru devotamentul pe care îl manifestă în interesul promovării drepturilor şi libertăţilor omului!” – a declarat Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.