Practică BIZARĂ printre proxeneţii din Elveţia. Româncele, principalele ATRACȚII!

Practică BIZARĂ printre proxeneţii din Elveţia. Româncele, principalele ATRACȚII!

Sexy, lipsite de inhibiţii şi dornice de câştiguri financiare, româncele au dat Spania, Italia şi Germania pentru bordelurile din Elveţia. Tinerele merg acolo doar pentru câteva luni pe an și câștigă între 5.500 și 15.000 de euro/lună.

Printre clienţii lor, toţi oameni cu funcţii importante și conturi groase, se regăsesc bărbaţi cu preferinţe sexuale ciudate dispuși să plătească foarte bine pentru ca tinerele să le îndeplinească fanteziile. După ce povestea polonezei ucise de clientul ei în Zurich a ajuns să îngrozească întreaga lume, prostituatele se tem, însă, pentru viețile lor.

Elveţia a fost zguduită recent de cazul unei poloneze care lucra la un bordel şi care a fost găsită moartă. Poliţia a arătat că Justine de 25 de ani fusese strangulată de clientul ei, un bancher pasionat de sexul cu prostituate. Oribila crimă le-a făcut pe româncele care lucrează în bordelurile din Ţara Cantoanelor să se teamă.

Pe site-ul bordelului plin de românce se găsesc preţuri pentru toate buzunarele. O partidă de sex costă de la 130 de euro, la care se adaugă costul camerei, dacă întâlnirea are loc la bordel, sau al transportului, dacă e la altă locaţie, aleasă de client. Tarifele cresc în funcţie de preferinţele sexuale sau de fanteziile clientului. Fetele pot fi închiriate şi pe post de escorte, cu preţuri care încep de la 250 de euro pe oră.

Reprezentanţii unui bordel din Zurich, populat în mare parte de românce, spun că ei lucrează legal. Fetele au acte în regulă, sunt plătite conform contractului şi muncii prestate şi au toate analizele la zi. Nu fac sex decât cu prezervativ şi mai rar, în funcţie de client, acceptă să presteze sex oral fără protecţie.

O româncă obligată să se prostitueze în Spania au povestit autorităţilor despre o nouă practică bizară apărută printre proxeneţi. Şefii grupurilor care racolează fete pentru prostituţie obişnuiesc să le tatueze acestora coduri de bare pe ceafă, pentru a le recunoaşte şi pentru a le putea vinde mai uşor potenţialilor clienţi.

Foto: tattoos.so

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.