De RÂSU’… PLÂNSU’! Premiile Flacăra Roşie şi Newsar.ro pe 2015 – UPDATE

De RÂSU’… PLÂNSU’! Premiile Flacăra Roşie şi Newsar.ro pe 2015 – UPDATE

În buna tradiţie a ziarului Flacăra Roşie, acordăm şi în acest an personajelor din politică, administraţie, cultură etc., cuvenitele premii pentru activitatea din 2015. Şi, cum vorba lungă e sărăcia omului, iată „distincţiile”:

Premiul H.G. Wells
I se acordă prefectului Cosmin Pribac, un adevărat Griffin al Aradului, chiar dacă nu este savant. Pentru cei care nu ştiu, Griffin este personajul principal din „Omul invizibil” al lui H.G. Wells iar asemănarea cu prefectul Aradului ţine doar de capacitatea de a se face nevăzut.

Premiul Nicolae Ceauşescu
I se acordă lui Gheorghe Falcă. În cazul său, orice asemănare cu personajul de tristă amintire nu e deloc întâmplătoare.

Premiul Marea Reşapare
I se acordă lui Florin Remeţan, care a reuşit să transforme muribunda mişcare socialistă din Arad într-una populară. De la stânga la dreapta, fără nici o greaţă!

Premiul Mari Actori
Li se acordă distinşilor Gheorghe Falcă şi Adrian Ţolea, pentru modul în care au reuşit să-i convingă pe toţi că sunt certaţi.

Premiul Mici Actori
Li se acordă liderilor PSD Arad, în frunte cu Dorel Căprar, care joacă, în roluri secundare, desigur, în aceeaşi piesă în care Falcă şi PNL deţin, la Arad, rolurile principale.

Premiul Marea Lovitură
I se acordă lui Gheorghe Falcă pentru că l-a scos din joc pe Nicolae Ioţcu.

Premiul pentru Marea Lovitură
I se acordă lui Iustin Cionca, pentru contribuţia avută la reuşita loviturii lui Falcă.

Premiul Iuda Covăsânţeanu’
I se acordă lui Cristian Drăgan, care l-a „vândut” pe Nicolae Ioţcu. Nu ştim dacă s-a căit, precum predecesorul său, dar n-am auzit să se fi spânzurat.

Premiul Naivul Anului
I se acordă lui Nicolae Ioţcu, care deşi ştia că e sub lupă i-a permis lui Drăgan să devină un Iuda autohton.

Premiul Lajos Notaros
I se acordă lui Ovidiu Balint, jurnalist, pentru blog.

Premiul Ovidiu Balint
I se acordă lui Lajos Notaros, tot jurnalist. Şi tot pentru blog!

Premiul pentru Înaltă Trădare
I se acordă lui Mircea Purcaru, co-preşedinte al ALDE Arad, care a votat în Consiliul Judeţean Arad după cum au cântat Ţolea şi Falcă în ceea ce priveşte decapitarea conducerii Companiei de Apă.

Premiul Cascadoria Anului
I se acordă lui Bogdan Costea, directorul Teatrului, pentru cascadoria făcută cu maşina instituţiei. Da, ştim că habar nu aveţi despre această cascadorie, dar tocmai asta ne face să-i acordăm premiul…

Premiul Tupeu Anului
I se acordă lui Alin Văcean, directorul Filarmonicii. Şi e, de fapt, premiul „Tupeul Anilor”. Al anilor în care, de la înălţimea funcţiei oferite de Falcă, profesoraşul a sfidat pe toată lumea. Şi încă mai sfidează. Sperăm, totuşi, ca măcar de anul viitor să nu mai fim nevoiţi să-l premiem!

Premiul Claudiu Cristea
I se acordă Adelei Cristea, pentru că a devenit vârful de lance a Mişcării Arădene şi a societăţii civile din Arad, în general. Cu un pic de efort ar putea ajunge chiar primăriţă!

Premiul Mândri Feciori
Li se acordă lui Leo Aslău şi Călin Costea, care cu un an înaintea alegerilor s-au trezit, brusc, mândri că sunt arădeni. Asta numai pentru că Falcă e de la Brad, desigur!

Premiul Umbritul Anului
I se acordă (co)preşedintelui PNL Arad, Ioan Cristina, care se comportă ca un veritabil prim-vicepreşedinte, la umbra lui Falcă. Baiul e că la umbra lui Falcă nu creşte, de obicei, nimic…

Premiul Neînţelesul Anului
I se acordă lui Sergiu Bîlcea, co-preşedinte al PNL pe municipiu, a cărui modalitate de a acţiona nu e pe înţelesul colegilor săi din fostul PNL, dar nici pe înţelesul noilor săi colegi, din fostul PDL.

Premiul Ţintă Precisă
I se acordă lui Ovidiu „Gopo” Moşneag, consilier local municipal, care se orientează, mai nou, spre Consiliul Judeţean, unde simte el că e o „pâine de mâncat” din vara lui 2016. Aşa că nu ne-ar mira să-l vedem vicepreşedinte…

Premiul Dan Cancel
I se acordă lui Ciprian Luca, venit tare din urmă şi ameninţând, astfel, candidatura „rebelă” a lui Dan Cancel la Primăria Arad. În culise se mai pregăteşte cineva, dar toate la timpul lor…

Premiul Pomana Porcului
I se acordă senatorului Constantin Traian Igaş, pentru evenimentul cu cârnaţi şi caltaboşi organizat, anual, la Taverna Pecicană.

Premiul Cade Cortina
I se acordă Geaninei Pistru, pentru întreaga activitate, peste care ANI a hotărât că e cazul să prăvălească cortina. Soţul doamnei e încă pe scenă, dar auzim că nici el nu se simte prea bine…

Premiul Triunghiul Bermudelor
I se acordă deputatului Flavius Luigi Măduţa, a cărui dispariţie din viaţa politică şi chiar publică este un mister. Pentru cei neiniţiaţi, desigur…

Premiul de „Cacauă”
Li se acordă lui Gheorghe Falcă, Andrei Ando, Adrian Ţolea şi celor din jurul lor, pentru reuşita candidaturii Aradului la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Spunem că e reuşită (să nu zicem tun!) din punct de vedere financiar, desigur. Că în afara cheltuirii banilor (în folosul cui, oare?) s-au făcut cu toţii de „cacauă”!

Premiul Cea Mai Bună Colaborare
Li se acordă doamnelor Simona Iorgovan (ex. PNL) şi Adriana Chirilov (ex. PDL) pentru reuşita colaborării dintre ele. Nu ne cereţi să intrăm în amănunte…

Premiul Încă o Înrolare
Li se acordă lui Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, şi lui Cătălin Ţiţirigă, viceprimar al Municipiului Arad, pentru viitoarea înrolare. Nu în armată, desigur, ci într-un nou partid, cei doi nefiind la prima abatere în acest sens…

IMPORTANT:
Articol în curs de completare…
Cei care nu vă regăsiţi printre premianţi nu disperaţi, ci aveţi puţintică răbdare!
Cititorii pot adăuga premii la rubrica de comentarii, cu condiţia să dea dovadă de bun simţ!

Deci, acest articol este un pamflet! 🙂

  1. Premiul pt reușită în bizniz se acorda parlamentarilor arădeni, cei mai mulți fiind, direct sau indirect, proprietari de birturi ori săli de evenimente. Sau, cel puțin, provin (profesional) din zonă asta. Important este ca aduc „plus valoare” economiei locale!

    Raspunde
    • ei sunt cu mici exceptii niste non-valori. niste trantori care fac politica si atat. nu se pricep la mai nimic. traiesc pe spinarea statului. la fel si ceilalti alesi. la cei locali ma refer care in cea mai mare parte sunt niste excroci si trantori smecheri

      Raspunde
  2. Orlandinho, detalii despre ultimul premiu. Te rog. E vremea grotescului… , moartea pasiunii e mai multe….

    Raspunde
    • Tiganca borata Chirilov s-a imprieteni cu Simona Iorgovan cu scopul de a-i fura barbatul. Si a reusit. Omul a divortat de nevasta si s-a mutat la hoata.
      Bravo, Falca! Astia sunt oamenii pe care te bazezi si pe care ii sustii!!

      Raspunde
  3. premiul combinatia anului… clau si cata boghi!!! sa nu uitam tunurile lor, cele descoperite si cele nedescoperite ..inca!

    Raspunde
  4. premiul un gigolo de 2 bani 1 ianuarie, 2016, 7:00 pm

    se da lui Tipei Rivis Luci pentru foloase aduse doamnelor de la partid

    Raspunde
  5. Acordati premiul Raul Iorgovan doamnei Adriana Chirilov…

    Raspunde
  6. Sa o inlocuiesti in dormitor pe Simona Iorgovan cu Adriana Chirilov e ca si cum l-ai inlocui la primarie pe Gogu Falca cu Cipri Luca. Scapi de dracu’, dai de tac-su…

    Raspunde
    • Sotul Simonei a inlocuit-o cu Adriana Chirilov in dormitor? Pai Chirilov e mult mai batrana decat Raul …aia are peste 50 ani si el nu are nici 40…

      Raspunde
      • Nu vârsta băbăciunilor e problema, ci aspectul estetic și telectual…

        Raspunde
      • Chirilova nu are decat 46 de ani, iar ex sotul Simonei Iorgovan este cu doar 10 ani mai tanar. Dar când doi oameni se iubesc nu conteaza nici chiar sexul, dara-mi-te varsta. Mai ales ca, dupa cum se spune: Găina bătrână face zama bună!!!!

        Raspunde
        • La cat de agramat e mesajul tau Popeye nu pot sa presupun decat ca e scris de Chirilov!!! Atat poate sa o duca mintea pe zdreamta nespalata care in loc sa invete sa citeasca chestiile alea pe care le voteaza in CLM cu ochii inchisi si limba scoasa, se ocupa sa distruga familii, casnicii. Nu conteaza varsta cand nu ai decenta si moralitate, nu conteaza ca e femeie cand furi sotul alteia…cand esti jeg si o mizerie umana nu mai conteaza nimic.

          Raspunde
  7. Mai ar fi cateva premii uitate!!
    1. Castravetele anul asta pentru domnul Calimente – ca sa poata sa fie votat si in Bulgaria;
    2. Scissorman – Cionca – pentru ca daca trebuie, taie…, taie pensii, salarii, etc.
    3. F22 Raptor – Dan Bălăcel (director Aeroport)- Ovidiu Moșneag (director economic Aeroport) – pentru ca pe aeroportul din Arad aterizeaza si decoleaza doar avioane invizibile.
    4. Premiul offroad – CJ Arad – pentru interesul care si l-au dat in transformarea drumului judetean Arad – Seleus in traseu offroad.

    Raspunde
  8. Premiul „Țară-țară vrem borfași”
    Se acorda celor care asteapta cu atâta răbdare sa le bată si lor mascatii la ușă.

    Raspunde
  9. Premiul Strauss – Chesa Ilie si Falca – datorita valsului cu un banner in Aradul Nou (desi s-a intamplat in 2014)
    Premiul Van Gogh – Falca datorita talentului sau de a exprima ceea ce gandeste prin pictura atunci cand viul grai nu il ajuta
    Premiul Houdini – Sorin Ghilea care l-a transformat pe Bilcea in Falca
    Premiul Seiko – Marius Sulincean – mereu cu ochii pe ceas.
    Premiul Highlander – Ciprian Luca -dupa 3 ani de zile dupa ce a disparut din peisajul local, a inviat.
    Premiul Vanish – Scheau – pentru ca dispare dintr-un partid intr-altul.

    Raspunde
  10. de ce nu dati si premiul nebunul anului? ati avea multi candidati. Falca si Luca s-ar bate pe primul loc…………

    Raspunde
  11. A fost uitat un personaj extrem de influent care ar merita premiul „Sfori, mită & şantaj” dar şi premiul „Cea mai dizgraţioasă şi mai stridentă apariţie vestimentară” – Adrian Văcean, ca să nu rămână mai prejos de frate-su’…

    Raspunde
  12. Si eu cred ca trebuie dat locul pt cel mai nebun …. Luca Ciprian Florin campion mondial ar fi la categoria asta .

    Raspunde
  13. Categoria ..cel mai dus de-acasă ..loc 1 Luca Ciprian Loc 2 Luca Ciprian Loc 3 Luca Ciprian Loc 4 Falca Gheorghe

    Raspunde
  14. Borfasa asta de Chirilov i-a intrat in gratii lui madam Simona. Tocmai pentru a-i lua sotul. Evident, tiganca tupeista l-a invartit pe degete si i-a reusit pasenta. Era deja batrana si evident disperata dupa un barbat. Dupa lungi schimburi si experiente cu care mai de care golan, l-a gasit pe prostul asta de Iorgovan ce n-a mai miscat in front. Iata totusi ca si aici consiliul local bate consiliul judetean:))
    Astea sunt exemplarele lui Falca! Astia sunt oamenii pe care ii promoveaza. Ani de zile femeia asta Chirilov a fost ocortita lui Falca si a lui Giani.
    Asta este calitatea umana promovata de PDL – Falca si Gianina Pistru!!

    Raspunde
    • Eu nu inteleg cum de e ocrotita de Giani din moment ce ne-a povestit de Giani…..si nu de bine. Oricum eu mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu femeia asta Chirilov si de aceea m-am retras fiindca nu vreau probleme de nici un fel.

      Raspunde
    • Fenci dragă, in principiu ai dreptate, dar cu paștele și anafura să dormi noaptea in pat cu monstrul ăla de Simona Iorgovan. I s-o fi acrit și amărâtului ăla de bărba-su’…

      Raspunde
  15. nu i-ati dat premiu la Titiriga. dar mai asteptam. nici la Gutu. si pt el asteptam.

    Raspunde
  16. Mai Purcare ! halal premiu ,Inalta Tradare ……. si te dadeai mare anti-falchist , da ce nu faci tu sa ramai director la ANIF , rusine !!!!!

    Raspunde
  17. Tot pamflet sunt si greselile gramaticale?Si mai ziceti ca esti jurnalist?????

    Raspunde
  18. Premiul ‘Salvati copiii’ – pentru merite deosebite ale dnei Erika Stark, in al carei ‘mandat’ s-au intamplat inecuri, violuri, neglijente, toate cazurile aflandu-se in monitorizarea DGASPC. Daca toate institutiile/firmele si-ar face treaba ca asta, atunci vai si amar cu asta tara.

    Raspunde
  19. ???????????? sa vedeti cand o’ vedea Leo Fecioru” premiul….??????

    Raspunde
  20. florin maris…ceva premiu pentru betivanul secolului nu aveti?

    Raspunde
  21. Serviciul Roman de Barfe 5 ianuarie, 2016, 12:32 pm

    „Prietenii” noului candidat la primaria Arad din partea vagoanelor, sunt pe cale sa arunce pe piata niste documente semnate in fals de Florinel, din perioada televiziunii. Cele din perioada in care a „dat” examenul de intrare in barou, putin mai tarziu.
    Hai la lupta, cea mareeeee…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.