PREZICERI APOCALIPTICE! Baba Vanga și Nostradamus despre VICTORIA lui Donald Trump: „Nu vom mai EXISTA“

PREZICERI APOCALIPTICE! Baba Vanga și Nostradamus despre VICTORIA lui Donald Trump: „Nu vom mai EXISTA“

Nostradamus și Baba Vanga, cei mai mari prezicători ai Pământului, au făcut niște preziceri apocaliptice despre câștigul electoral a lui Donald Trump din 2016.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a prezis chiar înainte să moară că anul 2016 va aduce o invazie a extremiștilor musulmani asupra Europei, iar continentul se va confrunta cu atacuri chimice și va ajunge la sfârșitul existenței sale.

Baba Vanga a prezis că cel de-al 44-lea președinte al Americii va fi de culoare, dar după el nu va mai exista un lider la Casa Albă.

La fel ca și Baba Vanga, Nostradamus a prezis că Obama va fi ultimul președinte al Americii, iar Orientul Mijlociu va fi „în flăcări“. El a mai prezis că avioanele vor cădea din cer, iar zonele cu petrol vor exploda.

 

 

  1. prostia si prosti s-au nascut in romania.

    Raspunde
    • ,, Prostii ” Gabitza , se scrie cu doi ,,i ” ! sa intelegem ca te-ai nascut in Romania ?

      Raspunde
    • Nici macar atata lucru nu stii gabita ( cu g mic ) ca Romania se scrie cu R AAAAAARE ! Rusine ba , iar ai ratat bacalaureatul , sau nici Oooooooopt clase nu ai reusit sa ,, termeni ” ?

      Raspunde
    • Nici macar atata lucru nu stii gabita ( cu g mic ) ca Romania se scrie cu R M AA]AARE ! Rusine ba , iar ai ratat bacalaureatul , sau nici Oooooooopt clase nu ai reusit sa ,, termeni ” ?

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.