Primarul Aradului: „Ne pot întârzia o lună, două, nouă…, dar finalul va fi același: demolăm tot ce este ilegal acolo”

Primarul Aradului: „Ne pot întârzia o lună, două, nouă…, dar finalul va fi același: demolăm tot ce este ilegal acolo”

Primarul Aradului a transmis în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal de marți, 16 ianuarie, un mesaj celor care încearcă să tergiverseze finalizarea proiectului municipalității de reconversie a zonei Mărului și transformarea acesteia în zonă de agrement.

Neîntemeiate și nefondate, din aceste motiv au fost respinse plângerile prealabile înregistrate la Primăria Municipiului Arad prin care se solicita revocarea unor hotărâri ale Consiliului Local Municipal privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în domeniul public al Municipiului Arad a unor imobile situate în Zona străzii Mărului.

„De mai bine de 30 de ani, acolo nu s-a întâmplat nimic. De doi ani și ceva, intervenim în zonă, facem ordine, readucem și de facto nu doar de iure în proprietatea arădenilor acea zonă, iar acum câțiva speculanți încearcă să ne întârzie folosindu-se de diferite tertipuri juridice, în instanță, contestând diferite hotărâri ale Consiliului Local Municipal. Ne pot întârzia o lună, două, nouă dacă este cazul, dar finalul va fi același: demolăm tot ce este ilegal acolo și toate terenurile le recâștigăm pentru Arad și pentru arădeni și va fi o zonă de agrement a orașului”, a subliniat primarul Călin Bibarț, în cadrul ședinței CLM.

Sursa foto: Primăria Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.