Pro Arhitectura lui Ela Falcă „rupe fâșul” în domeniu. Ce cifră de afaceri și câți angajați are compania

Pro Arhitectura lui Ela Falcă „rupe fâșul” în domeniu. Ce cifră de afaceri și câți angajați are compania

Pro Arhitectura, manageriată de Ela Falcă, soția europarlamentarului Gheorghe Falcă, fost primar al Aradului și președinte al PNL Arad, este în topul firmelor de proiectare active pe segmentul arhitectură.

Potrivit unui comunicat de presă al PRbeta Agency, „în lumea arhitecturii, compania Pro Arhitectura din Arad a devenit sinonimă cu excelența. Cu o istorie impresionantă, dar și un portofoliu bogat, această companie a câștigat încrederea și recunoașterea clienților precum și a industriei în ansamblu. Premiile pe care le-a câștigat de-a lungul anilor, în special cele din ultimii ani, subliniază calitatea excepțională a serviciilor sale.”

În comunicatul de presă se arată că „Pro Arhitectura, sub îndrumarea managerului Ela Falcă, a construit o poveste de succes în lumea arhitecturii. Cu o viziune clară și o echipă dedicată de arhitecți, firma a obținut numeroase premii care demonstrează că Pro Arhitectura este în continuă evoluție și se menține în fruntea industriei. Aceste recunoașteri vin ca o confirmare a angajamentului ferm al firmei pentru calitate și inovație. Premiile recente, care au fost acordate pentru diferite proiecte, au subliniat calitatea și creativitatea echipei Pro Arhitectura.”

Redăm, în continuare, comunicatul de presă transmis de PRbeta Agency:

„Încredere câștigată prin servicii fără cusur

Pro Arhitectura se află pe piața românească de 18 ani, timp în care a câștigat încrederea clienților și a industriei datorită muncii arhitecților. Fiecare proiect realizat de firma arădeană este o dovadă a abordării lor profesioniste și a atenției acordate detaliilor. Această încredere este tocmai ingredientul care a dus la numeroase contracte și colaborări de succes.

De exemplu, echipa Pro Arhitectura din Arad a jucat un rol esențial în realizarea unui proiect ambițios care a adus un nou suflu economiei locale. Pe o platformă industrială expansivă de peste 10 hectare, în Arad, s-a născut o fabrică eco-friendly de pavele, modernă, la cele mai înalte standarde. Cu o abordare atentă și creativă, arhitecții au integrat mai multe terenuri adiacente, transformându-l într-un complex de 105.000 de metri pătrați, gata să ofere pavaje de calitate.

Mai mult, firma arădeană a avut un rol cheie în construcția celui mai mare parc industrial din Arad, VGP Park Arad. Dezvoltat pe o suprafață generoasă de aproape 40 de hectare, parcul găzduiește construcții impresionante de aproximativ 200.000 de metri pătrați de hale industriale certificate BREEAM Very Good și Excellent. Pro Arhitectura a fost un partener esențial în proiect, contribuind la succesul și aspectul distinctiv al parcului industrial.

Colaborarea de lungă durată cu Maschio Gaspardo reprezintă un alt aspect remarcabil al portofoliului Pro Arhitectura. Cu o experiență de aproape 15 ani, echipa a facilitat intrarea producătorului de mașini agricole pe piața românească, marcând astfel o premieră într-o zonă cu o puternică vocație agricolă, precum cea de la Arad. Proiectul a implicat dezvoltarea a 26.500 de metri pătrați și a consolidat legătura strânsă cu Pro Arhitectura.

Recunoaștere pentru aproape două decenii de muncă

Recent, Pro Arhitectura a primit și Distincția de Excelență din partea CCIA Arad (n.r. – foto), după ce s-a clasat trei ani consecutiv în primele trei locuri în Topul Firmelor, clasament organizat anual. Mai mult, firma arădeană a obținut și locul I pentru rezultatele obținute în anul financiar 2022.

De altfel, de-a lungul anilor, compania s-a aflat pe locuri fruntașe în clasamentele CCIA Arad pentru rezultate financiare și excelență în afaceri.

„Premiile obținute în ultimii ani sunt rezultatul efortului nostru constant de a oferi soluții inovatoare și de calitate clienților noștri. Ne străduim să rămânem la vârful industriei și să satisfacem așteptările ridicate ale clienților noștri” a subliniat Ela Falcă, managerul Pro Arhitectura.

Mai mult, compania Pro Arhitectura are, în prezent, o cifră de afaceri de peste 3.580.000 de lei și 10 angajați, situându-se pe locul al IV-lea în topul firmelor de proiectare active pe segmentul arhitectură.

Pro Arhitectura nu se oprește aici; compania continuă să se dezvolte și să se îmbunătățească. Cu fiecare proiect, firma se angajează să ofere soluții creative, funcționale și sustenabile. Pro Arhitectura rămâne o companie dedicată viziunii sale de a contribui la modelarea unui viitor mai bun prin arhitectură de calitate.”

De remarcat, că de-a lungul anilor, SC Pro Arhitectura SRL a fost arătată cu degetul pentru întocmirea documentației în cazul a zeci de Planuri Urbanistice Zonale (PUZ) pentru diferite obiective de investiţii majore din Arad votate de Consiliul Local Municipal. Acest fapt nu a împietatat, însă, asupra activității companiei, care a continuat să se dezvolte și să se impună în domeniu.

Foto: Facebook

  1. Daca nu faci proiecte cu aceasta „firma”, aprobarile vor veni cu intarziere.

    Raspunde
  2. Propun ca managerului sa i se acorde si titlul de academician doctor inginer arhitect,avand merita deosebite in tote domeniile.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.