Profesori de la patru licee arădene, ANCHETAŢI în dosarul MITEI la BACALAUREAT!

Profesori de la patru licee arădene, ANCHETAŢI în dosarul MITEI la BACALAUREAT!

Ancheta în cadrul dosarului mitei la Bacalaureat se extinde, profesori de la patru licee arădene fiind anchetaţi. Este vorba despre dascăli de la Liceul Agricol, Liceul Pedagogic, Liceul Tehnologic Francisc Neuman şi Liceul Textil.

Anchetatorii au aflat că mai multe cadre didactice urmau să participe la „mini-afacerea de sezon”, după cum ei înşişi au numit-o, respectiv la strângerea banilor de la elevii care au plătit pentru a promova Bacalaureatul.

  1. Trist ca profesorii trebuie sa recurga la astfel de gesturi !

    Raspunde
  2. Problema o contituie atat profesorii, cat si elevii, care sunt (majoritatea) nepregatiti, dar nici nu vor sa invete.

    Raspunde
  3. promovabilitatea la bac , dupa ce au fost introduse camerele de filmat , nu a depasit in medie 30% , si cum romanii nu au devenit mai inteligenti peste noapte , tot ce este peste acest procent este suspect de frauda .

    Raspunde
  4. toti profesori de liceu , asteapta examenele de bacalaureat ca pe mos craciun , acest eveniment a fost totdeauna o sursa importanta de venit pentru toti profesori implicati .

    Raspunde
  5. daca stiti ce inseamna pentru un postas roman , cele 2 zile din luna ,in care imparte pensiile , in care castiga cat nu ia salar toata luna , asa si acesti amarati de profesori sant plini de bunavointa pentru ai ajuta pe cei care au nevoie si sant deschisi la punga

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.