Profeţiile CUTREMURĂTOARE ale părintelui Arsenie Boca: „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce”, „Se va bea sânge de om”

Profeţiile CUTREMURĂTOARE ale părintelui Arsenie Boca: „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce”, „Se va bea sânge de om”

Profeţiile părintelui Arsenie Boca, redate în cartea „Alte mărturii despre părintele Arsenie Boca”, sunt menite să ne dea fiori reci.

Aceasta cuprinde relatările preotesei Lucreţia Urea şi ale Paraschivei Anghel, care vorbesc despre un viitor sumbreu, prezis de părinte: „Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 şi ne-a citit [tălmacit] din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus: «Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie»”.

Cartea „Alte mărturii despre părintele Arsenie Boca” a apărut în 2008 la Editura Agaton, din Făgăraş

Sursa: Realitatea.net/Adevărul.ro

  1. As dori aceste afirmatii sa aiba trimiteri in biblie unde scrie

    Raspunde
  2. Pai nu are,ca nu sunt hahahaaaha

    Raspunde
  3. …si se va manca rahat de cal de catre newsar!

    Raspunde
  4. Bă newsar astă chiar trebuie să strice site-ul cu astfel de ştiri. Ăştia numai la apocalipsă visează, ne tot dau americanii în cap cu apocalipsele lor că ne lovesc meteoriţi.
    De la toţi preoţii ăştia care au făcut profeţii doar profeţiile despre rău sunt date în presă, profeţii despre bine eu nu am văzut niciodată că s-au dat în presă.
    Ce au oamenii ăştia de se gândesc doar la rău. Dacă vor să experimenteze răul în sine să meargă în Ucraina, Irak s-au peninsula Arabică că acolo vor da peste tot răul din lume.
    Bă deci aşa prese ca în România nu mai există: profeţii apocaliptice, accidente cu morţi, crime, furturi, violuri, nu tu nimic despre un evenimet cultural, ceva din sport.
    Daţi ceva mai interesant şi în presă că de când lumea tot cu ştiri despre morţi, hoţi, sinucigaşi sau cretini.

    Raspunde
  5. nici eu nu sunt de acord cu asemea stiri. de cand cea mai importanta chestie pe pamant e sportu?? nu vezi ca lumea moare pe langa tine zi de zi ,copiii bolnavi terorism , pedofili, statul care te fura . su tu zici sa iti zica de sport??? ce dracu frate unde va este capu ?? de cand sportu iti da de mancare?? frate trezitiva la realitate ca asa o sa crapati si nu o sa stiti . si la urma te mai si intrebi „de ce eu?? „. din cauza ca in loc sa faci ceva sa iti fie mai bine te uitai la sport in p..a mea, de aia.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.