Rănit din dragoste, un tânăr şi-a DAT FOC la uşa fostei iubite!

Rănit din dragoste, un tânăr şi-a DAT FOC la uşa fostei iubite!

Un tânăr de 26 de ani și-a dat foc pentru a-și demonstra dragostea pentru o fată.

Furios că iubita l-a părăsit, un tânăr a ales o cale extremă de a-și manifesta durerea. A mers la apartamentul acesteia, unde și-a dat foc chiar în fața ușii. Totul s-a întâmplat puțin după miezul nopții. Băiatul a ars ca o torță iar flăcările au cuprins și ușa apartamentului tinerei. Vecinii speriați au fost cei care au dat alarma la 112 iar un echipaj SMURD, pompierii și poliția au ajuns în grabă pe strada Feldioara, din Timișoara, unde locuiește fata.

Povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat în luna august când fata a decis să pună capăt relației. Alexandru însă nu s-a putut împăca cu gândul că nu o mai poate avea înapoi. După mai multe tentative de a o îndupleca să se intoarcă la el, tânărul a luat decizia înfiorătoare.

Imediat după incident tânărul a fost dus de urgență la spital iar luni dimineata pe Aeroportul Timișoara, un avion medical a aterizat si l-a preluat pe tanarul care si-a dat foc, apoi l-a transportat la Clinica de Arsi din Bucuresti. Baiatul va fi supus unor interventii chirurgicale complicate arsurile fiind de gradul 3.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.