Reținut pentru FURT CALIFICAT. Cât a furat un tânăr ARĂDEAN dintr-un MAGAZIN ALIMENTAR

Reținut pentru FURT CALIFICAT. Cât a furat un tânăr ARĂDEAN dintr-un MAGAZIN ALIMENTAR

Un tânăr arădean, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit vinovat de polițiști pentru intrarea prin efracție într-un magazin și sustragerea mai multor produse.

Tânărul a intrat, duminică noaptea, într-un magazin alimentar din Sintea Mare de unde a furat 20 de cartușe de țigări, un kilogram de cafea, articole pentru pescuit, 20 de cartele de telefonie mobilă și produse pentru igenă personală, cauzând un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 2/3 octombrie, tânărul, de 24 de ani, din județul Arad, prin efracție, ar fi pătruns într-un magazin alimentar de pe raza localității Sintea Mare, de unde ar fi sustras 20 de cartușe țigări, un kg. de cafea, articole pentru pescuit, 20 de cartele de telefonie mobilă și produse pentru igienă personală, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei“, a precizat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cerecetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.