S-a săturat de indiferența autorităților locale! „Să vă fie RUȘINE că eu trebuie să fac reclamații până la BRUXELLES!”

S-a săturat de indiferența autorităților locale! „Să vă fie RUȘINE că eu trebuie să fac reclamații până la BRUXELLES!”

Autorităţile din oraşul Arad nu au mişcat un deget timp de 20 ani pentru a scoate centura pe câmp unde îi este locul, dovada răspunsul CNAIR, spune revoltat un arădean.

Cojocaru Laurențiu susține că a reclamat la Bruxelles această problemă care persistă de 20 ani în „aşa zisul oraş european Arad”.

„Problemele sunt: traficul greu din cartier, poluarea prin noxe, poluare fonică, o porţiune trece la 2 metri de case, viteza nu este respectată, nu se fac controale în cartier, când eram la liceu stătea radarul pe Tribunul Corcheș apoi a venit Falcă şi radarul nu a mai fost timp de 15 ani în cartier. Întrebare pentru deştepţii satului din Arad ce cauta centura în oraş? I se spune centură pentru că ocoleşte oraşul, satul pe câmp, doar în Arad centura trece fix prin mijlocul cartierului Gai. Am făcut reclamaţii în număr de 4 şi la Primăria Arad care, deşi este obligată prin lege să îmi răspundă în 30 de zile, a decis să mă ignore şi să nu îmi răspundă conform legii 544”, afirmă Laurențiu.

„NU SUNT AFILIAT POLITIC, NU AM CARNET DE PARTID ŞI NU LUCREZ LA STAT, SUNT LA PRIVAT. CÂT TIMP MAI STAU PE AICI VOI CONTINUA SĂ FAC RECLAMAŢII. SĂ VĂ FIE RUŞINE CĂ EU TREBUIE SĂ FAC RECLAMAŢII PÂNĂ ÎN BRUXELLES!”, conchide, revoltat, arădeanul.

Documentele se pot studia aici: petitii – 2019-09-03-121809

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.