Scapă de CĂLDURĂ și DISTREAZĂ-TE până dimineața la Arad Pool Party! Intrarea este LIBERĂ

Scapă de CĂLDURĂ și DISTREAZĂ-TE până dimineața la Arad Pool Party! Intrarea este LIBERĂ

Arădenii puși pe distracție vor putea dansa până dimineața, în aer liber, la Arad Pool Party 003. Evenimentul va avea loc la Ștrandul Neptun, sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 21:00, iar intrarea va fi liberă.

Petrecăreții pot participa la Arad Pool Party fie în costum de baie, fie purtând o îmbrăcăminte casual. Organizatorii promit „muzică bună, dans, dichis, disitracție și multă, multă apă!”.

Printre cei care vor întreține atmosfera se numără Asher, Mark Nova și Kidu.

Ținând cont de faptul că petrecerea se va desfășura în aer liber, la piscină, organizatorii atrag atenția asupra următoarelor aspecte:

„-Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar însoţiţi de un adult! Vă rugăm să aveţi un act de identitate valabil asupra voastră!
– Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ţi maşina acasă dacă vei consuma alcool!
– Spune NU drogurilor! – În cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul şi vânzarea de stupefiante şi/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta această regulă vor suporta consecinţele legii (Cf. L339/2005 şi L143/2000).
– ECO-friendly advice – Te rugăm să nu arunci sticle, pachete de ţigări, pahare sau peturi de plastic în spaţiile verzi sau în apele bazinelor!”.

De asemenea, este important de știut că accesul în bazine nu este permis celor care nu ştiu să înoate. Accesul este permis doar în zona bazinului cu apă de maxim 0,70 cm.

Toţi participanţii la eveniment declară că înţeleg regulile şi se vor comporta ca atare pentru a nu pune în pericol pe el însuşi sau vreun alt participant. Este obligatorie urmărirea indicaţiilor date de salvamari şi de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii, spun organizatorii.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/442026259592128/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.