Secţia TBC a Spitalului Județean SE MUTĂ în Grădişte

Secţia TBC a Spitalului Județean SE MUTĂ în Grădişte

Secția TBC a Spitalului Județean Arad va fi mutată în curând în noul imobil construit în cartierul Grădiște, a anunțat conducerea CJ Arad, care a dispus astăzi începerea procedurilor de achiziţii de mobilier şi realizarea branşamentelor la utilităţi în vederea mutării.

Mutarea secţiei TBC a fost blocată în urma iniţiativei de a reloca acolo secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie.

„Noi plătim chirie, iar secţia TBC este în condiţii improprii, deşi avem o clădire nouă, care stă nefolosită. Este în interesul Aradului, al arădenilor, ca această secţie să fie mutată cât mai grabnic. (…) Construirea noului imobil a reprezentat un efort considerabil al Consiliului Judeţean şi o iniţiativă necesară, ţinând cont de incidenţa afecţiunilor pulmonare în judeţul Arad şi de condiţiile existente acum în secţia veche”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

Odată cu mutarea în noul sediu, se speră rezolvarea uneia dintre deficienţele majore ale sistemului sanitar local.

În paralel, preşedintele Consiliului Judeţean a solicitat administratorului public un raport privind necesarul pentru întreţinerea spaţiilor de la secţia de obstetrică-ginecologie, astfel încât, pe termen scurt, actul medical să poată fi desfăşurat şi acolo în condiţii cât mai bune, până la construirea unui nou Matern.

IMG_7784 IMG_7755 IMG_7750

  1. da-i Doamne mintea romanului de pe urma

    Raspunde
  2. AUUUUUUUUUUUU ,cum de a pierdut madame Prisca cu sotul ginecolog care a vrut neaparat sa fie maternul acolo??? nu au iesit bine alegerile locale ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.