Şefia Consiliului Judeţean Arad, VÂNATĂ de Pistru şi Cionca!

Şefia Consiliului Judeţean Arad, VÂNATĂ de Pistru şi Cionca!

E agitaţie mare la PNL Arad în ceea ce priveşte stabilirea candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2016. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă. Care s-a scăpat şi a clevetit că Eusebiu Pistru şi Iustin Cionca râvnesc la şefia judeţului. Cu alte cuvinte, aşa se explică vizitele tot mai dese din ultima vreme ale lui Iustin Cionca pe teritoriul lui Pistru (adică, în colegiul deputaţial al acestuia). Şi aşa se explică şi faptul că Pistru îl flanchează îndeaproape, în calitate de „gazdă”, desigur.

Cei doi omit însă faptul că mai există şi un al treilea candidat: Nicolae Ioţcu, preşedintele în funcţie. Şi nu mare ne va fi mirarea dacă proverbul cu „doi se bat, al treilea câştigă” îşi va dovedi valabilitatea şi în acest caz!

  1. pai nelutu nu mai candideaza?

    Raspunde
  2. din cei trei enumerati in articol nu as alege nici unul

    Raspunde
    • aradean suta la suta 24 noiembrie, 2014, 4:06 pm

      Apreciez activitatea dl.Iotcu,pe ca nu-l cunosc personal.Ca un fin observator apreciez activitatea,relatata de presa.Repet:nu-l cunosc si nu stiu altceva despre dansul.Dar ar fi bine ca cei ce-l cunosc sa relateze tot ce stiu pentru ca alegerile sa nu fie de mantuiala.

      Raspunde
      • tontona aici , ca esti cu limba lipi 25 noiembrie, 2014, 10:36 am

        tu esti „fin” observator? Mars ma gunoi .Tu esti cu limba in orice cur portocaliu de pe traseu. Cat despre Iotcu…il cam paste puscaria

        Raspunde
  3. nu intrebati de ce ca s-ar putea sa va spun!

    Raspunde
  4. sa va f** in gura pe toti trei :)))) de gunoaie ordinare

    Raspunde
  5. Candidatii pnl,un tinichigiu si un ospătar,…….asta era visul lui nelutu……jenant si gretos……..

    Raspunde
    • Pai,nu functioneaza ca si criteriu competenta si pregatirea?Ce primeaza?
      Doamne fereste sa alegem pantofari sau comercianti…
      Trebuie sa primeze inteligenta,bunul simt si capacitatea!
      Gata cu posturi pe ochi frumosi!

      Raspunde
  6. Vine schimbarea.
    Oameni nu mai vor actuala clasapolitica.
    S au saturat.

    Raspunde
  7. Oare cand vom auzi ceva de domeniul normalitatii? Ceva in genul schimbarii sistemului de vot pe liste blocate cu un sistem de vot pe liste deschise sau de nominale in 2 tururi? Cand vom vedea o competitie adevarata in care sa decida membrii simpli de partid candidatul si nu doar o trupa de smecheri care domina un partid sau altul? Cand vom avea niste candidati care sa nu fie dependenti de sefii de partide ci de alegatori? Cand vom avea un mecanism de retragere a calitatii de ales pentru incompetenti, smecheri, impostori si politruci? Cand vom avea un mecanism care sa caute sa asigure interesul public si nu interese de partid, de grup sau personale? Cand vor putea fi promovate valorile si nu non-valorile, oamenii decenti si nu cocalarii, cei corecti si nu smecherii etc? Cand vom avea o economie de piata, cand se va intelege ca protectia sociala se face din resurse create de mediul economic, cand se va intelege exploatarea resurselor trebuie sa se face in mod responsabil cu respect pentru copii nostrii si nu exclusiv pentru buna-starea noastra efemera, cand va deveni minciuna un defect (ca la ora actuala este virtute, tupeul o calitate, oportunismul o conditie de selctie… )

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.