„Smiley Teeth”, un proiect marca UVVG

„Smiley Teeth”, un proiect marca UVVG

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad a lansat un ghid cu lecţii de educaţie pentru sănătatea orală.

În scopul îmbunătăţirii sănătății orale, Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad s-a implicat în proiectul ,,Smiley Teeth”, un ghid cu lecţii de educaţie pentru sănătatea orală. Într-o grafică atrăgătoare, în care cititorul este purtat prin cele mai importante etape ale dezvoltării sănătăţii orale, ghidul se adresează celor mici, fiind un veritabil îndrumar prin care pot fi descoperite informaţii esenţiale despre dinţii şi rolul acestora.

Sub deviza ,,dinţi sănătoşi pentru copii frumoşi”, cei mici află despre importanţa periajului corect şi etapele acestuia, folosirea aţei dentare şi a apei de gură şi vizitarea medicului dentist o dată la 6 luni. Cu ajutorul desenelor, copii sunt provocaţi la joacă, primind numeroase sfaturi şi recomandări pentru îndepărtarea eficientă a bacteriilor care duc la degradarea dinţilor. De asemenea, un capitol important este dedicat rolului alimentaţiei corecte şi sănătoase, fără excese de zaharuri, sucuri carbogazoase şi alimente de tip fast-food.

Uşor de lecturat, vesel, provocator şi interactiv, ghidul ,,Smiley Teeth” UVVG reprezintă un ajutor esenţial pentru sănătatea orală a schimbului de mâine, Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad fiind parteneră a administraţie locale şi în alte proiecte de acest gen.

Ghidul se poate descarca gratuit de pe: https://www.uvvg.ro/site/Brosura_Smiley_Teeth.pdf

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.