Şoferul automarfarului plin cu ţigări de contrabandă, arestat preventiv pentru 30 de zile

Şoferul automarfarului plin cu ţigări de contrabandă, arestat preventiv pentru 30 de zile

Şoferul care a încercat să introducă ilegal în țară ţigări de contrabandă în valoare de 5 milioane de lei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad – I.T.P.F Oradea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Arad, au continuat cercetările în cazul înregistrat la P.T.F. Nădlac II, când a fost depistat un automarfar încărcat cu ţigări de contrabandă, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

În cursul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Arad, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele şoferului mijlocului de transport.

Reamintim că, bărbatul, un cetăţean român în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad, a fost depistat în data de 24 septembrie, de către poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac II, la volanul unui automarfar încărcat cu 440.000 de pachete cu ţigări, netimbrate, în valoare de aproximativ 5.000.000 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.