Sportivă-fotomodel găsită MOARTĂ în baie!

Sportivă-fotomodel găsită MOARTĂ în baie!

Fotomodelul Katerina Netolicka a fost găsită moartă în baia locuinţei sale din Litvinov, Rebublica Cehă. Tânăra a fost găsită fără suflare de fratele său, care a încercat să ia legătură cu ea, însă aceasta nu i-a răspuns la telefon. Îngrijorat, băiatul a mers la apartamentul Katerinei, unde a spart uşa şi a intrat în locuinţa fotomodelului.

Poliţiştii nu ştiu care este cauza morţii tinerei. „Erau momente în care era extrem de fericită, euforică, însă existau şi perioade în care era depresivă. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu ea. Ştiu că încetase să-şi facă rău şi că era foarte fericită împreună cu iubitul ei”, au spus prietenii fotomodelului.

Netolicka Katerina a fost o sportivă iubită în toată Cehia. Tânăra de doar 26 de ani era luptătoare de kick-box, sport la care a devenit şi campioană naţională.

Chiar dacă practica un sport dur, Netolicka Katerina a fost și un fotomodel de succes în Cehia.

Modelul, care a lucrat pentru nume mari, inclusiv L’Oreal si Prada, împărțea locuința cu iubitul ei, jucătorul de hockey pe gheață Jakub Petruzalek (29 ani) și cu cei doi câini de companie, găsiți și ei morți în apropierea băii din locuință.

Foto: modelsrating.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.