„Statul-Paralel al lui Coldea, singura structură care funcționează perfect în România!”

„Statul-Paralel al lui Coldea, singura structură care funcționează perfect în România!”

În opinia jurnalistului Dan Andronic, „Statul-Paralel al lui Florian Coldea va rămâne singura structură care funcționează perfect în România”, în timp ce țara se degradează pe zi ce trece.

„România seamănă din ce în ce mai mult cu o «democrație» de tip sud-american. Am încercat să găsesc o țară europeană cu care să fac o comparație, dar n-am găsit. Pentru că apetența pentru distrugere nu am găsit-o decât la noi. Suntem singura țară din Europa care și-a pus singură eticheta de «foarte coruptă», în care procurorii șefi când pleacă din funcții varsă lacrimi de durere, de zici că au aflat că vor fi operați pe creier, iar europarlamentarii români șoptesc pe la Bruxelles că România merită pusă pe coji de nucă, aidoma turnătorilor de acum trei sute de ani la Înalta Poartă”, a scris Dan Andronic.

„Statul-Paralel al lui Florian Coldea va rămâne singura structură care funcționează perfect în România! Sunt prea multe protocoale secrete, înțelegeri subterane, oameni trimiși la pușcărie, destine distruse sau chiar morți îngropați care pecetluiesc legătura între câteva zeci de oameni rămași în poziții-cheie, pentru ca să se schimbe ceva cu adevărat. În România nu se schimbă cu adevărat nimic! Totul se reciclează!”, este de părere Dan Andronic.

Sursa: Realitatea.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.