SURSE/ Află pentru cine pregăteşte Falcă jilţul de primar al Aradului!

SURSE/ Află pentru cine pregăteşte Falcă jilţul de primar al Aradului!

Anunţul făcut de Gheorghe Falcă, potrivit căruia nu-şi mai doreşte încă un mandat de primar în 2016, a lăsat loc speculaţiilor privindu-l pe „urmaşul” său la Primăria Arad.

Deşi în discuţie au fost mai multe nume, Newsar.ro este în măsură să vă informeze, astăzi, că Iustin Cionca, fost deputat şi primar al oraşului Pecica, ar putea fi, în 2016, candidatul PNL – PDL la funcţia de primar al Aradului.

Potrivit surselor noastre, acesta şi-ar fi făcut deja mutaţia în Arad, în perspectiva unei eventuale candidaturi la cea mai importantă funcţie din municipiu.

Deşi Iustin Cionca a fost, iniţial, în discuţii pentru o candidatură la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, fuziunea PDL cu PNL a dat peste cap planurile democrat-liberalilor. Asta pentru că, se ştie, liberalii îşi doresc în fruntea CJA, din 2016, un om care să provină din vechiul PNL.

De remarcat, că Iustin Cionca este, de o bună bucată de vreme, cel mai vizibil reprezentant al PDL Arad, acesta susţinând conferinţe de presă chiar şi de două ori pe săptămână, semn că este împins, lăsat să iasă în faţă ori de câte ori este posibil.

  1. da da, frumos! adica omul care sta la Apa-Canal pe un purcoi de bani si nici nu merge le serviciu, ca toata ziua e la partid. nu va avea votul meu!

    Raspunde
  2. 100% Cionca va fi candidatul la primarie asta in cazul in care visurile de preamarire ale lui Gogu de a ajunge in guvern nu se vor spulbera si nu cred ca gogu e fraier sa iasa din carti lasand primaria pentru nimic.

    Raspunde
  3. gogu are pregatit un alt loc. ca d-aia umbla cu nadragi mulati

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.