Tânără RĂPITĂ din MALL, la Arad. Polițiștii au REȚINUT doi bărbați și o femeie

Tânără RĂPITĂ din MALL, la Arad. Polițiștii au REȚINUT doi bărbați și o femeie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut trei arădeni pentru lipsirea de libertate a unei tinere de 21 de ani.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc la data de 17 septembrie, în jurul orei 14, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice, au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, cei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați în trafic pe raza localității Chișineu-Criș, fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad pentru audieri.

Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.