Televiziunea unde lucra femeia cameraman care A LOVIT IMIGRANȚI, ATACATĂ de HACKERI ISLAMIȘTI

Televiziunea unde lucra femeia cameraman care A LOVIT IMIGRANȚI, ATACATĂ de HACKERI ISLAMIȘTI

Postul de televiziune ungar – unde era angajată femeia camereman care a lovit mai mulți imigranți cu piciorul – a fost victima unui atac cibernetic.

Hackerii au atacat serverele şi site-ul postului de televiziune şi au şters tot conţinutul site-ului, arhivei şi toată corespondenţa, informează un comunicat remis vineri de redactorul-şef al N1 TV, Szabolcs Kisberk.

Comunicatul citat aminteşte că acţiunile fostei angajate a postului de televiziune au fost condamnate de către editori, iar contractul acesteia de muncă a fost reziliat imediat după ce a apărut filmarea în care femeia lovea imigranţii.

Imaginile o arată pe Petra Laszo lovind un bărbat care fugea cu un copil şi într-un incident separat lovind cu piciorul un alt copil.

Poliţia din Budapesta a anunţat joi pe site-ul său că femeia a fost reţinută şi interogată ca suspectă, dar nu a fost menţinută în detenţie.

Cu toate că angajata televiziunii ungare a fost concediată, marţi, după ce – în presă – au apărut imagini cu ea lovind cu piciorul imigranţi, inclusiv copii, în timp ce ei forţau un cordon de poliţie la Roszke în sudul Ungariei, postul de televiziune a primit zeci de ameninţări, iar fosta angajată a fost şi ea ameninţată cu moartea. Ba mai mult au existat şi ameninţări că sediul televiziunii va fi aruncat în aer şi că familiile editorilor vor fi ucise.

În urma acestor ameninţări, editorii postului au sesizat procurorii.

Atacul cibernetic, care a avut loc joi seara, a provenit de la o adresă IP din Turcia, iar responsabilitatea a fost asumată de Fallaga Team, un grup tunisian islamist de hackeri.

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.