Timișoara devine capitala muzicii retro în 2019

Timișoara devine capitala muzicii retro în 2019

Peste 23.000 de abonamente au fost deja vândute la Diskoteka Festival.

Anul acesta, Timișoara devine capitala muzicii retro. Peste 23.000 de români se pregătesc pentru distracție la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90,  dupa ce și-au cumpărat abonamente la Diskoteka Festival. Între 31 mai și 2 iunie 2019, artiști legendari precum Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, SNAP!, Sabrina, Haddaway, Boney M sau East 17 vor cânta în Timișoara pe cele 5 scene ale festivalului.

Artiștii de talie internațională au răspuns rapid invitației de a cânta în festival, fără pretenții exagerate sau pe măsura notorietății acestora, spun organizatorii. „Știu că au un public care îi așteaptă cu drag în România. Și au văzut amploarea festivalurilor de muzică retro din Europa. Mai mult, Diskoteka Festival a strâns cei mai mulți artiști de străini pe aceeasi scenă și mulți dintre ei se reîntâlnesc cu drag în același cadru. Va fi o reuniune fericită și pentru ei” au declarat organizatorii.

Primele 10.000 de abonamente s-au vândut în timp record în perioada sărbătorilor de iarnă, însă petrecăreții iubitori de muzică retro au motive de bucurie, mai au la dispoziție 2 luni pentru a-și achiziționa abonamentele la festival din totalul celor 45.000 puse la bătaie de organizatori pentru grandiosul festival.

Pe parcursul celor 3 zile (31 mai, 1 și 2 iunie), organizatorii Diskoteka Festival promit să readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 prin recitalurile artiștilor care au dat hiturile ce au definit muzica de dans a celor doua decade – No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, SNAP!, Lian Ross, Baccara, East 17, Alphaville, Alexia, Nana, C-Block, La Bouche. Pe lângă cei 50 de artiști, străini și români, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, organizatorii au pregătit și decoruri spectaculoase atât pentru cele 5 scene cât și pentru întreg stadionul ”Dan Păltinișanu” unde se va desfășura festivalul, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite și zone comerciale cu aer retro.

Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.