Ținute casual relaxate: tricouri bărbați simple

Ținute casual relaxate: tricouri bărbați simple

Tricoul este piesa vestimentară preferată a celor mai mulți bărbați. Alegerea este cumva de înțeles, tocmai datorită simplității unei astfel de piese care necesită foarte puține decizii înainte de a o purta

Unii ar putea spune însă că și alegerea unui simplu tricou poate fi uneori dificilă, dar poate cu puțin ajutor și multă inspirație toți bărbații reușesc să poarte cu stil cele mai simple tricouri și mai mult decât atât să dea naștere unor ținute casual care să stârnească admirația și aprecierea celor din jur.

Cumpărate uneori în cantități mari, uneori chiar de la același brand și înlocuite cu greu din garderobă, tricourile sunt cu certitudine cele mai iubite piese vestimentare. Dar chiar și așa, este important să alegi cu grijă stilul tricourilor pe care le incluzi în garderobă, la fel cum alegi orice altă piesă. Descoperă oferta https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Tricouri-12666.html, vei găsi piese interesante cu care să îți completezi garderoba.

Indiferent de stilul preferat, ține cont de următoarele cinci aspecte esențiale atunci când cumperi un tricou: măsură, culoare, material, stil și funcționalitate.

Chiar dacă la prima vedere pare simplu să îți alcătuiești o ținută relaxată pornind de la tricoul preferat, câteva idei te vor ajuta întotdeauna, mai ales atunci când nu îți mai găsești inspirația. 

Tricoul clasic și jeans

Ce poate fi mai simplu și mai relaxat decât o ținută formată din tricou și jeanși? Însă și acest outfit are nevoie de câteva explicații. Un tricou simplu și o pereche de blugi este o alegere sigură și potrivită în orice situație în care ai nevoie să porți ceva casual. Cel mai mare avantaj al unui astfel de outfit este versatilitatea acestuia. Poți mixa și asorta diferite modele de tricouri și jeanși până când obții acele ținute care te reprezintă și în care te simți foarte bine.

Un alt avantaj este acela că o astfel de ținută poate fi purtată peste tot unde nu este nevoie să ai o apariție formală, așadar fie că lucrezi de acasă sau mergi în parc, acest outfit este perfect.

Tricourile cu pantaloni scurți

Tricoul simplu cu pantaloni scurți – o ținută relaxată, dar care nu este pentru orice bărbat, din simplul motiv că unii se feresc să poarte acest model de pantaloni. Însă, pentru un look de vară care nu se demodează niciodată, aceste piese se potrivesc perfect. Poți purta ținuta atât în vacanță, la plajă sau acasă, ori în situații similare.

Tricoul simplu și hanoracul cool

Nu vei da niciodată greș cu o astfel de combinație: un tricou simplu și un hanorac cool. Poți alege un tricou într-o singură culoare sau te poți orienta către tricourile cu imprimeuri pe care să le porți peste un hoodie cool – ținuta va căpăta un contrast aparte și îți va da un aer sofisticat și cool.

Tricoul simplu cu cardigan sau sacou

Tricourile simple sunt perfecte pentru a fi purtat atât cu cardigane cât și cu sacouri. Poate părea o greșeală vestimentară gravă, însă tricoul purtat pe sub sacou te ajută să obții un look business casual. Cardiganul este de asemenea o piesă vestimentară versatilă. De cele mai ori, constituie un strat dintr-o ținută cu mai multe rânduri de haine, dar în același timp poate fi tras ușor și rapid peste un tricou simplu și vei obține un super look.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.