Tradiţie BIZARĂ, veche de peste 3000 de ani, READUSĂ LA VIAŢĂ. Despre ce este vorba!

Tradiţie BIZARĂ, veche de peste 3000 de ani, READUSĂ LA VIAŢĂ. Despre ce este vorba!

Un obicei extrem de ciudat îşi recapătă importanţa pe care o avea odinioară. Este vorba despre o tradiţie veche de peste 3000 de ani, dar care mulţi ani a fost dată uitării, însă, care pare că este readusă la viaţă în satele din China.

În spatele acestei tradiţii bizare se află o întreagă armată de oameni. Profanatorii de morminte dezgroapă cadavrele femeilor şi le fură pentru ca mai apoi să le vândă pe piaţa neagră. Acestea sunt folosite la “nunţile fantomă”, o tradiţie antică, uitată în timpul regimului comunist, dar care acum se pare că a revenit la viaţă.

Familiile cumpără trupuri de femei pentru a le reînmormânta alături de tineri burlaci decedaţi. Preţurile ajung până la 10 mii de lire.

Potrivit ritualului, este considerat de rău augur ca un bărbat necăsătorit să rămână singur şi în viaţa de apoi, aşa că familia îi face rost de o femeie moartă, alături de care să îl înmormânteze.

Această practică lasă zeci de familii îndurerate şi tot atâtea morminte goale. Conform unei investigaţii făcute de jurnaliştii de la The Telegraph, cadavrele a 15 femei au fost date dispărute din provincia Shanxi.

“Probabil că bunica mea rătăceşte acum prin alte sate, având o viaţă de apoi teribilă.” mărturiseşte un altul.

Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.